Etkö ole kampaamoalan ammattilainen? Siirry kuluttajakauppaamme täältä >

Ilmainen toimitus yli 220€+alv tilauksiin!

0
0
Toivelistasi on tyhjä

Fitness-urheilija Tiina Vaskelainen luottaa B'long-pidennyksiin

Olemme tehneet jo useamman vuoden yhteistyötä Fitness-urheilija Tiina Vaskelaisen kanssa. Oletteko huomanneet, että Fitness-urheilijoilla on lähes kaikilla pitkät hiukset ja usein pidennykset? MIten pidennykset kestävät vaativan treenintäyteiden elämäntavan ja miten ne saaadaan pysymään hyvänä? Haastattelimme Tiinaa, joten nyt Sinullakin on mahdollisuus kurkistaa kulissien taakse :)

lainaus_TiinaVaskelainen

Kuka olet:
Olen Tiina Vaskelainen, sporttista ja terveellistä elämäntyyliä noudattava muscle muikkeli,  fitness-ammattilainen, figure-kilpailija Heinolasta. Amatööripuolella olen kilpaillut menestyksekkäästi jo vuodesta 2005 alkaen, edustaen Suomea niin MM- kuin EM-tasollakin.

20151119054923Kuinka usein treenaat?

Treenimääräni vaihtelevat
aina kaudesta riippuen, ennen kilpailuja treenimäärät saattavat nousta hyvinkin korkealle, liikutaan noin 20 h/vko hujakoilla, kun taas kilpailujen jälkeen treenejä tulee huomattavasti vähemmän. Kilpailujen jälkeen annetaan kehon palautua kovasta rasituksesta, aerobisen treenin määrää vähennetään myös ja tunnit liikkuvat silloin noin 10-12 h/vko kieppeillä. Peruskuntokaudella tuntimäärä sijoittuu jotakuinkin noiden väliin ja liikutaan 15 h/vko tasolla.

 

 

Paras saavutuksesi?
Parhaana saavutuksenani pidän vuoden 2014 Euroopanmestaruutta sekä sitä kautta unelmani saavuttamista eli ammattilaisuutta lajin parissa.

Seuraava tavoitteesi?
Menestyksellinen ammattilaisuus sekä kilpailut ulkomailla.

 

20151119054833Miten pidät huolta hiuksistasi treenikaudella? Mitä tuotteita käytät?
Huollan, hoivaan ja pidän huolta hiuksistani kaudella kuin kaudella, koska tykkään käyttää pidennyksiä myös kilpailujen ulkopuolella, olenkin jo pitkään hoivannut hiuksiani pidennyksille tarkoitetuilla tuotteilla.  Mielestäni  hyviä ovat olleet IdHAIR Belonger -sarjan tuotteet. Shampoo, hoitoaine, lämpösuojasuihke, viimeistelyseerumi sekä peruslakka ovat päivittäisessä käytössäni. Kampaajalla käydessäni luottokampaajani hellii minua usein myös Niophlex-käsittelyllä, joka tekee hiuksistani todella elinvoimaiset ja kiiltävät ! Suosittelen :)

 

Mitä hiuksilta vaaditaan kilpailuissa?
Kilpailut asettavat aikamoisia haasteita hiuksille ja kampaukselle. Erityisesti kilpailuissa hiuksien pitäisi olla todella runsaat, kuohkeat ja näyttävät. Kampauksen pitäisi kestää aikaisesta aamusta ilta myöhään kuohkeana kauniina, latistumatta ja mahdollisimman luonnollisen näköisenä.

Eikö kilpailuihin voisi  mennä vaan tukka ponnarilla? Miksi hiukset ovat tärkeä osa kilpailua? Useat fitness-urheilijat käyttävät pidennyksiä. Onko se aina tarpeellista, jos on itsellään pitkät hiukset? Onko hiusten aina oltava pitkät?
Kyllä, ja kyllä voi! Monet kilpailevatkin hiukset sidottuina, mutta yhtenä arvostelun kriteerinä on näyttävä kokonaisuus, huoliteltu olemus ja naisellisuus. Mielestäni pidennykset ovat osa kokonaisuutta ja korostavat kilpailijan naisellista olemusta. Kyse on kuitenkin arvostelulajista,  kauneus on katsojan silmässä ja jokainen tekee omat valintansa.

Kuinka kauan olet käyttänyt B’long-pidennyksiä?
Sinettipidennyksiä olen käyttänyt urani alusta asti eli lähes 15 vuotta :) Olen kokeillut myös kilpailevia tuotteita, kerran esimerkiksi toisen merkin edullisen hinnan houkuttelemana, mutta palannut kuitenkin aina hyvin pian IdHAIRin valikoimaan joista tällä hetkellä käytössäni loistavat B’long pidennykset.

Mitä tyyppisiä pidennyksiä käytät ja miksi?
Olen sinettien puolesta puhuja, olen kokenut sinetit kaikkein toimivimmiksi kohdallani. Laitan hiuksiani paljon ja ne ovat lähes aina kiinni, sinetit toimivat tässä parhaiten.

Miten olet tutustunut B’long-pidennyksiin?
Kampaajani suosituksesta

Kuka on luottokampaajasi?
Minna-Liisa Karvonen on luottokampaajani Heinolassa. Sinä&minä on huolehtinut pidennyksistäni vuosikymmenen. Toimii!

Pidätkö pidennyksiä koko ajan vai vain kilpailuissa?
Kun näitä on kerran erehtynyt kokeilemaan, paluuta vanhaan ei ole ;) Pidän pidennyksiä ympäri vuoden, mutta kilpailuissa tukkaa on toki enemmän ja ehkä karvakin hitusen pidempää.

Miten hoidat pidennyksiäsi?
Käytän päivittäin vain pidennyksille tarkoitettuja tuotteita ja käyn säännöllisesti huollattamassa tukkaani ammattilaisella.

Mitä haluaisit kertoa pidennyksistä haaveileville? Mitä positiivista? Onko jotain mikä yllätti, kun otit pidennykset ensimmäistä kertaa?
Varoituksen sana :) :) niihin jää koukkuun !!!

Kerro, jokin hassu kommellus hiusten osalta?
haha ensimmäisenä tulee mieleen tämä nytkin niin ajankohtainen ongelma joka tulee eteen jokaisten kisojeni jälkeen ;) eli:
minulla on todella vaaleaa  ja valtavan pitkät pidennykset ( 60cm) ja hiukset auki selkää vasten kisoissa joissa ihoon on laitettu monta kerrosta ruskeaa ihomaalia ja öljyä ;) hiukset värjäytyvät joka kerta ruskeiksi ( vaalennettu karva imee kuin pesusieni väriä itseensä)  ja mitä enemmän hiuksia pesee kisojen jälkeen sitä punertavammat niistä tulee ….. Lookki siis vaihtuu jokaisten kisojen jälkeen :) tähän ei ole vielä löytynyt ratkaisua ja kikkaa jolla tuon voisi välttää ?

 

Kuvat: Tiina Vaskelainen

 
 
Asiantuntevaa palvelua

010 279 9000 tai asiakaspalvelu@idhair.fi
Myyntiedustajamme palvelevat ympäri Suomea

 
Kirjaudu sisään ja tilaa
tuotteet tukkuhinnoin

Kampaamoalan ammattilainen tai opiskelija, 
luo käyttäjätunnukset tästä

 
Hyödynnä kampanjatarjoukset

Maksa laskulla, luottokortilla
tai suoraan verkkopankista

 
Nopeat toimitukset

Tilaukset toimitukseen seuraavana arkipäivänä
Toimituskulu 0€ yli 220€ + alv tilauksille
Nouto myymästä / noutopisteestä 0€