Etkö ole kampaamoalan ammattilainen? Siirry kuluttajakauppaamme täältä >

Ilmainen toimitus yli 220€+alv tilauksiin!

0
0
Toivelistasi on tyhjä

mM Kollagen® -ravintolisä

mM Kollagen® on uusi jauhemainen ravintolisä hiusten, ihon ja kynsien hyvinvoinnin edistämiseen. mM Kollagen sisältää kollageenihydrolysaattia, seleeniä, sinkkiä, kuparia ja C-vitamiinia. Tuotteen kollageeni on 100 % luonnollista kalakollageenia.

kollagen

Kollageeni on yksi kehon tärkeimmistä rakennusaineista hiuksille, iholle ja kynsille. Kehon luonnollinen kyky tuottaa kollageenia alkaa vähentyä 25 ikävuoden jälkeen. Tuotteen innovatiivisuus perustuu erityiseen valmistusprosessiin, jolla kollageenipeptidit tuotetaan. Sen avulla peptidit saadaan imeytymään nopeasti verenkiertoon ja sitä kautta vaikuttamaan syvemmälle ihonalaisiin soluihin. mM Kollagen® sisältää myös sinkkiä, seleeniä, kuparia ja C-vitamiinia. Sinkki ja seleeni edistävät hiusten ja kynsien hyvinvointia, sinkki vaikuttaa positiivisesti myös ihon hyvinvointiin. Kupari edistää sekä hiusten että ihon normaalia pigmentoitumista. C-vitamiinia tarvitaan ihon kollageenin muodostumiseen. Nämä kaikki edistävät myös solujen suojaamista hapettumisstressiltä.

Annostus: 1–2 pussia päivässä. Jauhemainen tuote on helppo nauttia sekoitettuna juomaan. Suositeltua päiväannosta ei saa ylittää. Tärkeää yhdistää monipuoliseen ja tasapainoiseen ruokavalioon ja terveisiin elämäntapoihin. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Pakkaus: 30 annospussia

Ennen
ennen

2 kuukauden käytön jälkeenjälkeen

 
 
Asiantuntevaa palvelua

010 279 9000 tai asiakaspalvelu@idhair.fi
Myyntiedustajamme palvelevat ympäri Suomea

 
Kirjaudu sisään ja tilaa
tuotteet tukkuhinnoin

Kampaamoalan ammattilainen tai opiskelija, 
luo käyttäjätunnukset tästä

 
Hyödynnä kampanjatarjoukset

Maksa laskulla, luottokortilla
tai suoraan verkkopankista

 
Nopeat toimitukset

Tilaukset toimitukseen seuraavana arkipäivänä
Toimituskulu 0€ yli 220€ + alv tilauksille
Nouto myymästä / noutopisteestä 0€