Etkö ole kampaamoalan ammattilainen? Siirry kuluttajakauppaamme täältä >

Ilmainen toimitus yli 220€+alv tilauksiin!

0
0
Toivelistasi on tyhjä

MOROCCANOIL 10 vuotta!

 


""Tarinamme sai alkunsa inspiroituneesta naisesta
ja yhä edelleen naiset toimivat brändimme
jokapäiväisenä inspiraation lähteenä.

He innoittavat meitä jokaisen tuotteemme kehityksessä sekä
olemaan brändi, joka juhlistaa naisia: heidän saavutuksiaan ja kauneuttaan.
Olemme yksinkertaisesti... aito ja alkuperäinen.""

STORY BEHIND - MITEN TARINA SAI ALKUNSA?

Moroccanoilin toinen perustajista, Carmen Tal, oli kaukana kotoa, kun hiustenvärjäys kampaamossa epäonnistui. Voimakas värjäys vahingoitti Carmenin hiuksia, hänen ollessaan menossa juhliin Tel Avivissa, Israelissa. Hänelle kuitenkin suositeltiin arganöljy -hoitoa ensiavuksi.
Samalla kun hän omin silmin näki miten hänen hiuksensa saivat välittömästi eloa ja uudistuivat vaurioituneista hiuksista kiiltäviin, sileisiin ja helpommin käsiteltäviin hiuksiin, hän aloitti tutkimuksen, jonka tarkoitus oli jakaa tämä arganöljy -käsittelyn taika maailman kaikkien naisten kanssa.

Carmen otti arganöljy -tuotetta mukaansa palatessaan kotiinsa ja alkoi pian myydä nestettä apteekkityylisissä meripihkan värisissä lasipulloissa. Pian hänen tuotteensa, jota hän kutsui Moroccanoil Treatmentiksi, oli löytänyt yleisön. "Ensimmäiset tuotteen käyttäjät olivat kampaajia", hän toteaa. Kampaajat olivat avainasemassa tuotteen testauksessa ja kokeilijoina, aluksi Moroccanoil treatmenttiä myytiin ovelta ovelle kiertämällä kampaamoita.

Nyt on kymmenen vuotta siitä, kun brändin tarina alkoi ja Carmen tutustui arganöljyyn epäonnistuneen värjäyksen seurauksena. Nykyään tämä ikoninen brändi on myynnissä jo 65 maassa ja yli 100 000 kampaamossa maailmanlaajuisesti. Valikoimaan kuuluu hiustuotteiden laaja valikoima, sekä myös vartalohoitosarja Moroccanoil Body sekä Moroccanoil Sun -auringonsuojatuotteita.

 

MIKÄ TEKEE TUOTTEISTA AINUTLAATUISIA?

Yhdestä vallankumouksellisesta tuotteesta, joka toimi pioneerina kauneudenhoitoalan uudella alueella, on kasvanut täydellinen hius- ja vartalotuotteiden valikoima. Kaikki Moroccanil -tuotteet sisältävät ravitsevaa, runsaasti antioksidantteja sisältävää arganöljyä, brändin tunnusainesosaa. Kaikkein korkealaatuisimpien kauneudenhoitotuotteiden tuottamiseen omistautuneesta Moroccanoilista on kasvanut ikoninen kauneudenhoitobrändi alle vuosikymmenessä. Moroccanoil -tuotteet aloittivat maailmanlaajuisen arganöljy -trendi-ilmiön.

THE ainesosa

Arganöljy on todella ainutlaatuinen arvokas öljy. Se sisältää runsaasti välttämättömiä rasvahappoja, vitamiineja sekä antioksidantteja. Välimeren naiset ovat vuosisatojen ajan kunnioittaneet arganöljyä sen ravitsevien ja kosteuttavien ominaisuuksien vuoksi.

Vitamiinien, kivennäisaineiden ja antioksidanttien ansiosta arganöljy elvyttää ihoa, lisää hiusten elastisuutta ja palauttaa elottomiin hiuksiin elinvoimaa. Se on myös voimakas UV-suoja ja neutraloi vapaita radikaaleja. Arganöljyn ravitsevat ominaisuudet parantavat hiusten käsiteltävyyttä sekä pehmentävät ja silottavat hiusta. Moroccanoil -ideologiaan kuuluu, että hiuksen terveys ja hyväkuntoisuus on kaiken lähtökohta.

”Nyt kymmenen vuotta myöhemmin olemme sitoutuneempia kuin koskaan ennen tätä ”signature” -ainesosaa, arganöljyä kohtaan ”, sanoo Carmen.

 

THE tuoksu

Muistiin painuva ja rauhoittava, Moroccanoilin tunnusomainen tuoksu, on muodostunut ikoniksi jo itsessään. Erottuva, aistit herättävä tuoksu, joka herättää mielikuvia rentouttavasta lomasta rannalle ja hemmottelua ylellisessä kylpylässä. Erittäin arvostettu ja hyvin tunnusomainen tuoksu: ambran mausteiset aromit yhdistyvät makeisiin kukkaistuoksuihin kruunaten aistien matkan rauhoittavalla ja mieleenpainuvalla tuoksukokemuksella.

THE innovaatiot

Carmen uskoo, että hiustenhoitotuotteiden valmistajat jatkavat tieteen ja innovaatioiden hyödyntämistä uusien tuotteiden kehittämiseksi - samoin kuin Moroccanoil. Hän huomauttaa, että "vain taivas on rajana, mitä vain voimme tehdä ja mitä voimme saavuttaa."

10 MOROCCANOIL faktaa

1. Moroccanoil on kaikkien lemmikki – se on ollut mukana yli 160 muotinäytöksessä muotiviikoilla New Yorkissa, Lontoossa, Milanossa sekä Pariisissa.
2. Moroccanoil Treatment -pullo säilytetään tummanruskeaksi sävytetyssä lasipullossa, UV-herkän koostumuksen suojaamiseksi.
3. Moroccanoil Treatment LIGHT -versio lanseerattiin 2010, koska oli valtava kysyntä myös kevyemmälle tuotteelle, joka sopii erityisesti hennoille hiuksille.
4. Moroccanoil tehdas Israelissa toimii 100-prosenttisesti aurinkoenergialla
5. Moroccanoil treatment -hoitoöljyä on myyty maailmanlaajuisesti yli 3 miljoonaa litraa
6. Moroccanoil treatment -hoitoöljy on saatavilla yli 100 000 kampaamosta ympäri maailman
7. Moroccanoil Treatment on voittanut yli 120 kansainvälistä palkintoa
8. Moroccanoil Blue on virallinen Pantone-väri
9. Noin 75 prosenttia New Yorkissa sijaitsevan Moroccanoil-toimiston työntekijöistä on naisia
10. Jokaisella Moroccanoil Treatment -pullolla on ainutlaatuinen kooditus, joka takaa sen aitouden. Ns. paljaalla silmällä ei näitä koodeja näe.

 

Juhlavuonna 2018 Moroccanoil julkaisi jälleen jotain uutta ja ainutlaatuista – Color Complete -hoitokokonaisuuden. Se koostuu tuoteperheestä, johon kuuluu kampaamossa tehtävä hoitokäsittely sekä kolme kotihoitotuotetta. Tuotelinja keskittyy kaikkiin värin haalistumista aiheuttaviin tekijöihin (kemiallinen vaurio, mekaaninen vaurio, hapettuminen, hiuspohjan epätasapaino ja lämpövauriot) ja tuottaa optimaalisen tuloksen. Tuotteista kuulet pian lisää!

”Suurin inspiraationi on kuunnella inspiraatiota ympärilläni ... ja kuunnella ympärilläni olevia naisia, joille minä loin Moroccanoilin” - Carmen Tal

 
 
Asiantuntevaa palvelua

010 279 9000 tai asiakaspalvelu@idhair.fi
Myyntiedustajamme palvelevat ympäri Suomea

 
Kirjaudu sisään ja tilaa
tuotteet tukkuhinnoin

Kampaamoalan ammattilainen tai opiskelija, 
luo käyttäjätunnukset tästä

 
Hyödynnä kampanjatarjoukset

Maksa laskulla, luottokortilla
tai suoraan verkkopankista

 
Nopeat toimitukset

Tilaukset toimitukseen seuraavana arkipäivänä
Toimituskulu 0€ yli 220€ + alv tilauksille
Nouto myymästä / noutopisteestä 0€