Etkö ole kampaamoalan ammattilainen? Siirry kuluttajakauppaamme täältä >

Ilmainen toimitus yli 220€+alv tilauksiin!

0
0
Toivelistasi on tyhjä

Paras EVO hiusvaha minulle?

oletko jo tutustunut evo®- tuotteisiin? tässä vinkkejä joilla löydät evon muotoiluvahoista juuri sinulle sopivimman vaihtoehdon!

evo®  innovatiivinen, yksilöllinen ja suoraselkäinen hius- ja kauneustuotteiden valmistaja, joka kertoo totuuden. yritys on syntynyt halusta valmistaa laadukas kampaamosarja, jota ei myydä vastauksena elämän-, rakkauden- tai muuhun tuskaan. evo® astuu ulos normaalien totuutta venyttävien keksintöjen alueelta kieroutuneen rehellisellä ’wake up and smell the coffee’ -kampanjalla – jonka tarkoitus on laittaa ihmiset ajattelemaan. yrityksen slogankin on –  saving ordinary human’s from themselves.

evo® -pullot pursuavat persoonallisuutta ja niiden sisältä löytyy ylellisiä tuotteita. tuotteet antavat ammattimaisen lopputuloksen samalla kun kunnioittavat luontoa. et löydä tuotteista tarpeettomia, ylimarkkinoituja ainesosia, et kuvitteellista teknologiaa, et myyttejä etkä muita kikkoja.  kaikki evo® -tuotteiden ainesosat ovat tarpeellisia, mitään ei ole lisätty vain markkinointilauseiden vuoksi.

evo-tuotepakkaukset ovat 100% kierrätettäviä ja kaikki tuotteet ovat sulfaatittomia ja parabeenittomia eivätkä sisällä dea-, tea-, ja propyleeniglykoli- ainesosia. vain tehdäksemme päivästäsi hieman turvallisemman. evo-tuotteita ei ole testattu eläimillä.

mattainen ja voimakas pito viimeistelyyn

bollox

evo box o bollox texture paste
hinta: 27,00

box o bollox on rakennevaha lyhyiden hiusten viimeistelyyn. se sopii myös karheammalle ja paksulle hiustyypille, sillä sen mattainen ja voimakas pito säilyttää kampauksen haastavissakin olosuhteissa. se on helppo levittää hiuksiin joustavan rakenteen ansiosta, jolloin se ei vaadi pitkää työstöaikaa käsissä. tuote ei kerry käytössä hiuksiin, vaan peseytyy helposti pois vesiliukoisuutensa ansiosta. unisex- tuoksu on miellyttävän pehmeä.

 

korostavaa viimeistelyä rikottuun hiustyyliin

crop

evo crop strutters construction cream
hinta: 27,00€

crop strutters on muotoiluvoide lyhyiden ja puolipitkien hiusten viimeistelyyn. kevytrakenteinen tuote sopii hyvin myös hennoille ja normaalipaksuisille hiuksiie. se antaa pitkään kestävän keskivahvan pidon, jolla luot monipuolisia hiustyylejä. kuiviin hiuksiin käytettävällä tuotteella erottellaan ja korostetaan rikottua hiutyyliä vaivattomasti. erinomainen miehille urheilullisen lookin viimeistelyyn. tuote on helppo pestä pois vesiliukoisuutensa ansiosta, eikä se jätä tuotejäämiä hiuksiin.

 

rouheaa rakennetta karheille hiuksille

Cassius_

evo cassius styling clay
hinta: 27,00€

cassius on lyhyiden hiusten viimeistelyyn suunniteltu muotoilusavi. Se antaa rouheaa rakennetta kuivien hiusten muotoiluun ja savimainen koostumus antaa mahdollisuuden uudelleenmuotoilla hiustyyliä. tuote luo luonnollisen kiillon hiukseen, ja sopii parhaiten paksuille sekä karheille hiuksille. Tuote aktivoidaan lämmittämällä pieni määrä huolellisesti käsien välissä ennen levitystä.

 

erottelevuutta ja rentoa liikettä

casual

evo casual act moulding paste
hinta: 27,00€

casual act on muotoilupasta, joka antaa kevyttä tukea ja rakennetta kaikille hiustyypeille, erityisesti hennoille hiuksille. Tuote sopii lyhyille ja puolipitkille hiuksille, kun hiuksiin halutaan hieman erottelevuutta tai rentoa liikettä. Kuiviin hiuksiin levitettävä pasta jättää pehmeän mattaisen lopputuloksen, ja sopii erityisesti hiuksille joiden kiiltoa ei haluta piilottaa viimeistelyssä. Vesiliukoinen tuote ei jätä jäämiä hiuksiin.

 
 
Asiantuntevaa palvelua

010 279 9000 tai asiakaspalvelu@idhair.fi
Myyntiedustajamme palvelevat ympäri Suomea

 
Kirjaudu sisään ja tilaa
tuotteet tukkuhinnoin

Kampaamoalan ammattilainen tai opiskelija, 
luo käyttäjätunnukset tästä

 
Hyödynnä kampanjatarjoukset

Maksa laskulla, luottokortilla
tai suoraan verkkopankista

 
Nopeat toimitukset

Tilaukset toimitukseen seuraavana arkipäivänä
Toimituskulu 0€ yli 220€ + alv tilauksille
Nouto myymästä / noutopisteestä 0€