Etkö ole kampaamoalan ammattilainen? Siirry kuluttajakauppaamme täältä >

Ilmainen toimitus yli 220€+alv tilauksiin!

0
0
Toivelistasi on tyhjä

Parturi-kampaamo Liike

Parturi-kampaamo Liike Lahdessa on perustettu vuonna 2006 ja kaksi vuotta sitten omistaja Piia Larinto-Kiuru muutti yrityksensä uusiin isompiin tiloihin. Kampaamossa työskentelee 8 parturi-kampaajaa. Yrityksen mottona toimii "Liike luo kauneutta", joka viestii montaa ajatusta. Omistaja Piia haluaa työn jäljen olevan yrityksensä paras käyntikortti asiakkailleen ja haluaa sen puhuvan puolestaan. "Minä teen omaa juttuani eli haluan tyylikkään liikkeen missä on huippu tuotteet ja hyvät tyypit töissä. Pyrin myös palvelemaan asiakkaitani mahdollisimman hyvin eli jos me ei pystytä auttamaan, pyrin aina kuitenkin antamaan ohjeet missä asiakasta pystyttäisiin." kertoo Piia.
Yrityksen markkinointi käsittää lehtimainontaa ja yrityksen facebook-sivujen ahkeraa päivitystä. Yhteistyötä tehdään myös paljon paikallisten messujen ja muotinäytösten kanssa. Tänä vuonna yritys on panostanut erityisesti tuotemyynnin kasvattamiseen, jossa yrittäjä Piia arvioi onnistuneensa tavoitteisiin verrattuna hyvin.

 

image4

image1

Liikkeen positiivinen yhteishenki huokuu poikkeuksellisen selkeästi asiakkaille, ja henkilökunta järjestääkin säännöllisesti yhteisiä retkiä ja illanistujaisia sen vahvistamiseksi. Piia mainitsee tärkeäksi asiaksi arjessa yhteiset takahuone-hetket, joissa välillä räiskyy mutta mikä tuo vuorovaikutukseen avoimuutta ja puhdistaa ilmaa aina tarvittaessa. Yritys kouluttautuu jokaisena uutena kautena useissa näytöksissä ja lisäksi Piia syventää henkilökunnan tuotetietoutta aina uutuuksien ilmestyessä. Hänellä onkin aina hallussaan uusin tieto uutuuksista, koska hän toimii IdHAIRin kouluttajana.

image2

Palvelumyynnissä Liikkeessä tehdään paljon pidennyksiä, joissa käytetään eniten teippi-tekniikkaa. Pikkujoulu-kaudella yritys myy paljon lisäpalveluna teippi-tekniikalla tehtyjä isompia väriraitoja antamaan kampauksille uutta ilmettä. "Raidat on helppo toteuttaa kampaukseen nopeasti, ja asiakas pystyy kampauksen jälkeen käyttämään pidennyshiusta myös tulevaisuudessa, kun taas haluaa vaihtelua tyyliinsä", Piia vinkkaa.
Kampaamo Liike on ollut IdHAIR:n yhteistyökumppani vuodesta 2009 lähtien, ja omistaja Piia on toiminut työnsä ohella vuosia IdHAIR:n freelance-kouluttajana. Yrityksessä käytetään IdHAIR Hair Paint- ja ColourId- värisarjoja, ja jälleenmyynnistä löytyy IdHAIR Elements, Colour Bombs, Pow´r suoravärit, Moroccanoil ja Evo. Lempituotteekseen Piia mainitsee IdHAIR Elements Rescue 911-suihkeen, joka jumalaisen tuoksun lisäksi selvittää ja suojaa hiusta hyvin, sekä toimii myös leikkausnesteenä. Liikkeen kalustus on tuolien, pesupaikkojen ja kassapöydän osalta IdHAIR:lta Italialaista Gamma& Bross-sarjaa.

 

PiiaLarintoKiuru

IdHAIR kiittää energistä Piiaa pitkään jatkuneesta yhteistyöstä ja toivottaa yritykselle tuloksellista ja vauhdikasta loppuvuotta!

Parturi-kampaamo Liikkeen löydät facebookista:
Parturi-kampaamo LIIKE piia larinto sekä www.kampaamoliike.com

Teksti Jaana Pesonen

 
 
Asiantuntevaa palvelua

010 279 9000 tai asiakaspalvelu@idhair.fi
Myyntiedustajamme palvelevat ympäri Suomea

 
Kirjaudu sisään ja tilaa
tuotteet tukkuhinnoin

Kampaamoalan ammattilainen tai opiskelija, 
luo käyttäjätunnukset tästä

 
Hyödynnä kampanjatarjoukset

Maksa laskulla, luottokortilla
tai suoraan verkkopankista

 
Nopeat toimitukset

Tilaukset toimitukseen seuraavana arkipäivänä
Toimituskulu 0€ yli 220€ + alv tilauksille
Nouto myymästä / noutopisteestä 0€