Etkö ole kampaamoalan ammattilainen? Siirry kuluttajakauppaamme täältä >

Ilmainen toimitus yli 220€+alv tilauksiin!

0
0
Toivelistasi on tyhjä

Volyymia ja rakennetta hiuslookiin

Ihmetteletkö usein miten muotikuvissa näkyvät muhkean suuret ja valtavan tuuheat hiukset on saatu aikaan? Salaisuutena on monesti hyvän kampauspohjan valmistelu oikeanlaisten muotoilutuotteiden ja sopivien lämpölaitteiden avulla. Tässä inspiraatiota isojen lookien luontiin!

Pohjusta oikein

Lisää pesun jälkeen heti kosteisiin hiuksiin muotoilutuote, joka antaa tukea ja suojaa hiuksille, helpottaen muotoilua ja varmistaen kampauksen kestävyyden. Levitä tuote pyyhekuiviin hiuksiin ja puhalla hiukset kuiviksi huolettomasti föönaten. Kokeile näitä:

EVO Salty Dog Salt Spray 200 ml - muotoilusuihke
Suihkuta suolasuihketta kaikkialle hiuksiin, varsinkin tyvialueelle.
Suolasuihke antaa rouheaa rakennetta ja volyymia, poistaen hiuksista liukkautta.

LANZA Healing Smooth Thermal Defense Heat Styler 200 ml
Napakan pidon antava muotoilusuihke jättää hiuksen pehmeäksi, mutta sopii erinomaisesti niin hiusten suoristukseen kuin kihartamiseen. Antaa hiuksille myös lämpösuojan 260°C saakka.

Rakennetta, rakennetta

Saadaksesi hiuksiin näyttävää volyymia, käytä ja sekoittele muotoilutuotteita joissa on kuivaa mutta vahvaa pitoa. Kuivashampoo, rakennesuihke ja hiuspuuterit ovat loistavia tuotteita, joita voit kerrostaa hiuksiin halutun lopputuloksen mukaisesti. Levitä tuotteita isoin jakauksin kaikkialle tyvialueelle ja sen jälkeen levitä tuote hieromalla hiuspohjaa pyörivin liikkein.  Testaa näitä:

MOROCCANOIL Dry Texture Spray 205 ml
Nosta hiuksia ylöspäin ja suihkuta rekennesuihketta kuivien hiusten tyvelle. Helpottaaksesi pitkien hiusten hallintaa, heitä pää alaspäin ja työstä tuotetta isoin liikkein sormenpäilläsi.

IdHAIR elements Silver - dry|shampoo Volumizing Dry Shampoo 150 ml
Kuivashampoo on loistotuote hiustenmuotoiluun. Voit käyttää sitä niin vastapestyihin hiuksiin halutessasi lisärakennetta ja volyymia kuin raikastamaan edellisen päivän kampausta sen avulla. Kokeile kuivashampoota lettien, punosten ja nutturoiden pohjalle.

LANZA Healing Style Powder Up Texturizer Hiuspuuteri 15 g
Tiesitkö että hiuspuuterit ovat erilaisia? L´anzan puuteri on lajinsa vahvimpia pidoltaan, joten voit käyttää sitä pelkästään tyvialueen kohotukseen kuivissa hiuksissa. Mikäli haluat massiivista hiuslookia, vie puuteria käden kautta myös pitkien hiusten pituuksiin.

Kiinnitä

Kostea tai tuulinen sää saattaa latistaa helposti kampauksesi. Muista aina lisätä kampaukseen viimeistelytuote, jossa on muistiominaisuus ja joka suojaa hiuksiasi ulkoiselta kosteudelta sekä antaa kosketeltavan pehmeän tuen hiuksille. Muista suihkuttaa hiuskiinne tarpeeksi kaukaa hiuksiisi, ja anna sen kuivua hiuksiisi kunnolla, ennen kuin lähdet muokkaamaan kampausta.  Suosikkejamme:

LANZA Keratin Healing Oil Lustrous Finishing Spray 350 ml
Ihanan pehmeän tuoksun omaava hiuskiinne antaa hiuksille tehokkaan kosteussuojan ja voimakkaan pidon ilman tahmeutta tai kovuutta. Hoitavat ominaisuudet tekevät lopputuloksesta kiiltävän ja kestävän.

MOROCCANOIL Luminous Hairspray - Valovoimainen hiuskiinne, strong 330 ml
Valitse Moroccanoilin hiuskiinteistä oma suosikkisi, medium, strong tai extra strong. Hienojakoinen kiinne antaa loisteliaan kiiltävän lopputuloksen ja sisältää hoitavaa arganöljyä.

HULLUTTELE! Kokeile maustaa hiustyylisi ripaukselle menneiden vuosien tunnelmia, tee pienistä kasarikiharoista moderni ja näyttävä look, tai kokeile käyttää muotoiluun normaalia enemmän tuotteita, joilla saat kokoa myös hiusten pituuksiin. Vaihda perinteiset pyöreät kiharat laineisiin tai erikokoisiin spiraalikiharoihin, ja muokkaa hiuksista huolettoman näköiset pöyhimällä niitä sormien sekä suuren kamman avulla. Puristele ja kohota hiukset muotoonsa suihkutettavien tuotteiden avulla.

 
 
Asiantuntevaa palvelua

010 279 9000 tai asiakaspalvelu@idhair.fi
Myyntiedustajamme palvelevat ympäri Suomea

 
Kirjaudu sisään ja tilaa
tuotteet tukkuhinnoin

Kampaamoalan ammattilainen tai opiskelija, 
luo käyttäjätunnukset tästä

 
Hyödynnä kampanjatarjoukset

Maksa laskulla, luottokortilla
tai suoraan verkkopankista

 
Nopeat toimitukset

Tilaukset toimitukseen seuraavana arkipäivänä
Toimituskulu 0€ yli 220€ + alv tilauksille
Nouto myymästä / noutopisteestä 0€