Hiusmuotoilijana ja korkealuokkaisten salonkien entisenä omistajana John Laverock ajatteli pystyvänsä ylittämään lastensa hiusten hoidon muodostaman haasteen - jopa silloin, kun hänestä tuli yksinhuoltaja isä. Viiden tytön pitkien hiusten takut alkoivat kuitenkin hallita aamuja perheen talossa. Päätettyään ratkaisevansa tämän ongelman, John yhdisti luovuutensa ja uteliaisuutensa, ja suunnitteli uudenlaisen selvitysharjan - The Knot Dr.:n.

Perusteellisen tutkimuksen ja testauksen avulla John löysi tehokkaan kaavan, joka ottaa huomioon harjan painon sekä harjasten koon, muodon ja materiaalin. Harjaksia on harjassa optimaalinen määrä, ja jokainen epoksikärkinen harjas on asetettu taidokkaasti harjan täydellisesti painotettuun ja muotoiltuun runkoon.Tämä tieteellisesti toimivaksi todistettu tekniikka mahdollistaa harjan kulkemisen takkujen läpi, auttaen selvittämään hiukset ilman katkeamista.

”Kampaajana tavoitteeni oli luoda harja, joka säästää aikaa ja tarjoaa samalla hellävaraisen sekä kivuttoman hiusten selvityksen. Samanaikaisesti halusin luoda harjan, jota myös tyttäreni rakastaisivat käyttää ”, Laverock kertoo.

Lisääntyneen hiusten ennenaikaisen lähdön sekä saasteiden, kemikaalien ja lämpömuotoilun aiheuttamien vauroiden lisääntyminen tarkoittaa, että meidän kaikkien tulisi lopettaa tarpeettoman stressin aiheuttaminen hiuksillemme. Tee hiuksista #KnotaProblem!

Valikoimastamme löydät PRO Black-, PRO Paddle Brush-, PhD Brush-, PRO Sport Brush- & Pro Swim Brush -harjat.

 PRO Black on ammattimainen The Knot Dr.:n nimikkoharja, joka on suunniteltu hiusalan ammattilaisia ajatellen. Professional -harja on suunniteltu kampaamossa tapahtuvaa hiusten selvittämistä ja päivittäistä käyttöä varten, jopa suoraan pesupaikalta tullessa. Harjassa on 212 harjasta Flexatile -harjasta, joissa on suuret, pehmeät ja epoksipäällystetyt harjasten päät. Harjassa on TPR -värjätty, musta tyynyosa sekä ABS -kumipäällystetty musta kahva.

PRO Paddle Brush on lapioharja, jossa on 212 harjasta. Tyynyosaan tasaisesti levitetty runsas harjasten lukumäärä mahdollistaa maksimaalisen selvitystehon ja luo nautinnollisen harjaamiskokemuksen. PRO-harjassa on tyylikäs musta ja kumipäällystetty runko sekä värikäs tyynyosa ja harjasten päät. Kestävästi suunniteltu PRO-harja takaa tarkan hiusten selvityksen ja muotoilun sekä salongissa että kotona.

PhD -harja  yhdistää PRO -harjan sisältämän tekniikan sulavalinjaiseen ja matalan profiilin muotoiluun. Virtaviivaiseen runkoon  tarkasti aseteltujen 135 harjaksen avulla PhD -hiusharja luo miellyttävän harjauskokemuksen. Harja sopii kaikille ja se on saatavilla upeissa väreissä (Ebony ja Cabernet). Harja on saatavana myös suojakotelossa.

PRO Sport ja PRO Swim ovat samanlaisia luotettavia harjoja kuin muutkin PRO-malliston harjat: niissä on 212 harjasta ja kaksinkertaisesti päällystetyt epoksikärjet, mikä lisää hiusten harjaamisen mukavuutta. Harjat on suunniteltu erityisesti aktiivisten ja urheiluhenkisten ihmisten vaatimuksiin. Niissä on tyylikäs, musta ja tukeva ABS -kumilla päällystetty runko sekä erikoispainosta varten suunniteltu värillinen tyynyosa ja harjasten päät. Sääolosuhteet ja erilaiset kemikaalit kestävä PRO Sport -harja selvittää sekä muotoilee hiukset tarkasti. PRO Swim -harja on suunniteltu kestävillä ja vahvoilla harjaksilla erityisesti kloorin vaikutuksen alaiseksi joutuneille hiuksille. Molemmat harjat sisältävät suojaavan ja tarkkaan suunnitellun EVA -suojakotelon suojaamaan harjaa liikkeessä sekä kuntosalikassissa.