Aloita vuosi 2022 paremmin FitFarm-valmennuksella!

Nyt on aika panostaa tärkeimpään - eli sinuun! FitFarm on kansallisen hyvinvoinnin puolustaja, joka liputtaa terveellisempien elämäntapojen puolesta. FitFarmin avulla onnistut vihdoin painonpudotuksessa, opit syömään paremmin, liikkumaan monipuolisemmin ja voimaan kaikin puolin paremmin. Starttaa 2022 täysillä!

Kun tilauksesi ylittää 250€ (+ alv), voit valita esimerkiksi seuraavista valmennuksista:
 • Kahvakuulatreenit
 • Miesten kotitreenivalmennus
 • FLOW -valmennus
 • Stressi haltuun -valmennus
 • Suolisto kuntoon -valmennus
  Kun tilauksesi ylittää 450€ (+ alv), voit valita esimerkiksi seuraavista valmennuksista:
  • SUPERDIEETTI
  • KETO49 -dieetti
  • 5 kiloa pois -valmennus
  • SALISTARTTI
  • MADNESS -valmennus
  • Voimavaravalmennus

  Voi yhdistää kaikkiin kampanjoihin ja etuihin. Tehtyäsi tilauksen, saat etuun oikeuttavan koodin, jonka voit käyttää FitFarm-verkkokaupassa. 

  Lue alta lyhyet kuvaukset esimerkkivalmennuksista! Kuvaukset ovat FitFarm-verkkokaupasta. Lisää tietoa ja valmennuksia löydät FitFarmin sivuilta: fitfarm.fi

  Kahvakuulatreenit

  "Kahvakuula on monipuolinen väline, jonka avulla tehostat treenejä, parannat kehonhallintaa, tasapainoa, koordinaatiokykyä, lihaskuntoa ja kestävyyttä.

  Kahvakuulatreenit-kurssi sisältää monipuoliset ja tehokkaat harjoitukset, jotka voit tehdä kun sinulle parhaiten sopii. Tältä kurssilta saat ideoita kahvakuulailuun vaikka koko loppuelämäksi! Kahvakuulatreenit-kurssin harjoitukset vievät aikaasi vain 30-50 min ja voit itse valita kuinka monta treeniä teet viikossa."

  Miesten kotitreenivalmennus

  "Tässä valmennuksessa ei tehdä pakarapotkuja konttausasennossa tai askelsarjoja musiikin tahdissa. Tässä valmennuksessa treenataan ja hankitaan lisää voimaa sekä lihasmassaa tehokkailla ja yksilöllisillä lihaskuntotreeneillä.

  Välineinä käytetään pääsääntöisesti omaa kehonpainoa, mutta säädettävät käsipainot ovat hyvä hankinta, jos haluat monipuolistaa ja tehostaa treenejäsi. Lihaskunnon ja -tasapainon lisäksi harjoitteet kehittävät myös hapenottokykyä eli kestävyyttä sekä liikkuvuutta. Paremman suorituskyvyn lisäksi saat myös urheilullisemman ja toimivamman kropan."

  FLOW -valmennus

  "FLOW on upea, lempeän tehokas valmennus, jossa harjoittelet silloin kun sinulle sopii, ilman erityisiä välineitä - tämän helpommaksi hyvinvointi ei enää tule!

  FLOW-valmennuksen tunnit ovat 30-60 minuutin pituisia ja voit tehdä ne juuri silloin kun sinulle sopii! 2 viikon aikana pääset kokeilemaan monipuolisesti inspiroivia, rentouttavia ja kehoa vahvistavia tunteja! Varusteeksi riittää jumppamatto."

  Stressi haltuun -valmennus

  "Tunnistatko stressin? Kiidätkö päivittäin palaverista toiseen, koulu- tai työajatusten seuratessa myös vapaa-ajalle? Tuntuuko, ettet arjen paineessa pysty enää keskittymään olennaiseen, vaan stressin paino seuraa kaikkialle? Muistatko palautua päivästäsi vai kaadutko vuoteeseen illalla mieli pauhaten?

  Tässä valmennuksessa opetellaan stressin hallintaa sekä etsitään käytännön työkalujastressin tunnistamiseen, hallitsemiseen ja siitä palautumiseen. Koko viiden viikon ajan sinua opastaa stressivalmentaja Miia Huitti. Stressin hallintaa tarkastellaan tutkimustiedon valossa, kokemusten kautta sekä harjoitteiden avulla."

  Suolisto kuntoon -valmennus

  "Terve suolisto on yhteydessä meidän mieleen suoli-aivo-akselin kautta. Käytännössä suoliston terveys vaikuttaa myös mielialaan, sekä oppimis- ja keskittymiskykyyn. Suolistossa on myös iso osa puolustusjärjestelmää, minkä vuoksi suolistosta todellakin kannattaa pitää huolta, sillä se puolustaa sinua taudinaiheuttajia vastaan.

  Käymme Suolisto kuntoon -kurssilla läpi tyypillisimmät suolistovaivat ja miten niitä voi ennaltaehkäistä ja hoitaa. Tutustumme mm. Ärtyvän suolen oireyhtymään, dysbioosiin, vuotavaan suoleen sekä närästykseen, ummetukseen ja suoli-aivo-akselin toimintaan.

  Tämän kurssin jälkeen sinulla on parempi ymmärrys suolistosta ja omaat työkalut, joilla voit optimoida energiatasosi ja palauttaa hyvän olon." 

  SUPERDIEETTI

  "Oletko sinäkin kokeillut kaikki mahdolliset vaihtoehdot pudottaaksesi painoa? Paino on kenties pudonnut, mutta tullut takaisin "korkojen kera" ja olet kyllästynyt tilanteeseen? Olet oikeassa paikassa, sillä me voimme auttaa sinua.

  SUPERDIEETTI® on helppo, turvallinen ja tehokas laihdutusvalmennus, jonka lopputulemana on super hyvä olo. Tästä kertoo valmennuksen suosio, sillä vuosien varrella mukana onkin ollut yli 100 000 suomalaista!

  Tarvitset valmennusta varten vain älypuhelimen tai tietokoneen, keittiövaa’an ja itsesi. Voit noudattaa SUPERDIEETTI®-valmennuksen aikana pelkkää ruokavaliota tai ruokavalio+liikunta yhdistelmää. Valmennuksen aikana syöt ihan tavallista mutta terveellistä arkiruokaa, joka maistuu koko perheelle."

  KETO49 -dieetti

  "KETO49® on ketogeeniseen ruokavalioon perustuva 7 viikon dieetti, jolla poltat rasvaa ja pudotat painoa erittäin tehokkaasti. Valmennus sopii kaikille, jotka haluavat polttaa rasvaa ketogeenisen ruokavalion avulla."

  5 kiloa pois -valmennus miehille

  "Haaveiletko paremmasta olosta ja vähemmän kiristävistä housuista? 5 kiloa pois -valmennus on ratkaisu näihin ongelmiin. Nyt on aika toimia eikä enää vain haaveilla!

  5 kiloa pois -valmennus antaa sinulle järkevät ja helpot ohjeet ylimääräisten kilojen pudottamiseen. Saat ohjeet niin ruokavalioon kuin treenaamiseenkin ja valmentaja Matias Koistinen on tukenasi koko valmennuksen ajan ja vastaa kysymyksiisi. Matiakselta saat valmennuksen aikana paljon tietoa ja vinkkejä, joita voit hyödyntää myös valmennuksen jälkeenkin."

  SALISTARTTI

  "Salistartti on 10-viikkoinen verkkovalmennus aloittelevalle kuntosaliharrastajalle. Tämän valmennuksen avulla opit kuntosalilla treenaamisen perusteet sekä oikeaoppiset tekniikat. Valmennus lähtee liikkeelle ihan alkeista, kuten kehonhallinnasta, lihasten aktivoinnista, liikemallien opettelusta, liikkuvuuden kehittämisestä sekä keskivartalon vahvistamisesta.

  Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta kuntosalitreenaamisesta ja harjoittelun voi aloittaa myös, vaikka olisit ihan alkutaipaleella liikunnan suhteen. Valmennukseen lähdettäessä on kuitenkin hyvä olla sellainen peruskunto, että jaksat liikuttaa kehonpainoasi vaivattomasti.

  Salistartti-valmennuksen tavoitteena on rohkaista sinua aloittamaan kuntosaliharjoittelu turvallisesti mutta tehokkaasti. Lämpimästi tervetuloa mukaan!"

  MADNESS -valmennus

  "Erikoiset ajat vaativat erikoisia tekoja. Me päätimme kehittää valmennuksen, joka vetää hiljaiseksi jokaisen, joka valittaa ettei kotona treenaamisesta ole mitään hyötyä. Madness on järkyttävän tehokas kotona tehtävä valmennus, joka haastaa lihaksesi, kivunsietokykysi ja henkisen kanttisi äärimmilleen.

  Madness-valmennuksen kotitreenit simuloivat mahdollisimman paljon perinteistä saliharjoittelua ja sen vuoksi valmennus sisältääkin pelkästään raskasta lihaskuntoharjoittelua Kun pysyt treenien tahdissa, saat kuuden viikon aikana komeasti näkyviä tuloksia. Ai miten niin? Näiden treenien ainoa tavoite on laittaa sinut mahdollisimman koville ja aktivoida lihaskasvusi mekanismeja."

  Voimavaravalmennus

  "Voimavaravalmennus tähtää poikkeuksellisen koviin tuloksiin paitsi fyysisessä kunnossasi, myös energisyytesi, elämänlaatusi ja onnellisuutesi näkökulmista.

  Tämän valmennuksen tarkoituksena ei kuitenkaan ole uuvuttaa sinua loppuun itsekuria koettelevilla rääkkitreeneillä, eikä kärvistellä nälässä vähäkalorisella dieetillä. Tämän valmennuksen ei ole myöskään tarkoitus kuluttaa sinun voimavarojasi loppuun jäykkää treeniohjelmaa noudattamalla ja väsyneenäkin salille pakottautumalla. Päinvastoin!

  Tämän valmennuksen tavoitteena on opettaa sinua hallitsemaan omaa kokonaiskuormitustasi ja säätelemään voimavarojasi niin, että sinulla riittää energiaa ja elinvoimaa vielä työpäivän sekä toteutettujen treenien jälkeenkin.

  Tämän 8 viikon valmennuksen tavoitteena on valmentaa sinusta oman hyvinvointisi paras asiantuntija, jolla on tarvittavat tiedot, taidot sekä työkalut pysyvien muutosten aikaansaamiseen ja saavutettujen tulosten ylläpitämiseen sekä jatkuvaan itsensä kehittämiseen."

  Tilauksen ylittäessä 250€+alv etusi arvo on 39€ . Tilauksen ylittäessä 450€+alv etusi arvo on 59€.