Etkö ole kampaamoalan ammattilainen? Siirry kuluttajakauppaamme täältä >

Ilmainen toimitus yli 220€+alv tilauksiin!

0
0
Toivelistasi on tyhjä

Kashon kampaaja-ammattilaisten sakset ovat käsityön huippuammattilaisen, “shishon”, taidonnäyte, johon hän ylpeydellä kaivertaa Kasho-merkin. Jokaiset Kasho-sakset kuvastavat virheetöntä muotoilua, viimeistelyä ja toiminnallisuutta. Tänä päivänä hiustenleikkaussakset valmistetaan huolellisella muotoilulla ja tekniikalla, edistyksellisillä materiaaleilla ja lämpökäsittelyteknologialla. Yhdistämällä nämä valmistusprosessin osaset huippuunsa vietyyn ammattitaitoon, pyritään kohti äärimmäisiä standardeja, jotka ovat jatkuneet läpi sukupolvien japanilaisessa Samurai-miekkoja valmistavissa pajoissa. Saksi- ja veitsituotteiden lisäksi valikoimassa tarvikkeet sekä Kasho Styling -muotoilulaitteet. Myös teroituspalvelu on kauttamme mahdollista, jolloin pystyt nauttimaan huolettomasta työskentelystä suosikkityövälineittesi kanssa vuosia.

KASHO saksissa käytetään kahta eri ruostumattoman teräksen seosta, jotta voidaan täyttää erittäin korkeat japanilaiset laatuvaatimukset terävyyden ja raaka aineiden osalta. Kahden eri kovuisen teräksen käyttö tarkoittaa, että jokaiset KASHO sakset ovat täydellisesti tasapainossa ja terä on poikkeuksellisen kestävä. KASHOn ainutlaatuinen “UltimateEdge” terä takaa että saksilla on ilo työskennellä ja ne leikkaavaat tarkasti. Todellakin uniikki valmistustapa varmistaa täydellisen tarkan koveran sisäpinnan ja kuperan ulkopinnan yhteistoiminnan. Terät hiotaan äärimmäisen teräviksi ja sisäpinta koverretaan niin että terät koskettavat toisiaan ainoastaan leikkauskohdassa. Tämä hienostunut tekniikka takaa loistavan leikkausteränkestävyyden sekä vähentää kitkan minimiin, joka pienentää huomattavasti käteen kohditustuvaa rasitusta.
- Kaksi eri terässeosta, kahvassa ja terässä eri kovuudet
- Sormiosa pehmeämpi ja “joustavampi”
- Sakset mukautuvat käyttäjän käteen

Voit hankkia Kasho-saksesi meiltä myös kätevällä osamaksulla, ilman lisäkuluja.

Haluatko tutustua saksiin tarkemmin kampaamossasi? Ota meihin yhteyttä ja pyydä alueesi Kasho- myyntiedustaja vierailemaan kampaamossasi saksimallien kera.

Rajaa tuotteita:
   
   
  Asiantuntevaa palvelua

  010 279 9000 tai asiakaspalvelu@idhair.fi
  Myyntiedustajamme palvelevat ympäri Suomea

   
  Kirjaudu sisään ja tilaa
  tuotteet tukkuhinnoin

  Kampaamoalan ammattilainen tai opiskelija, 
  luo käyttäjätunnukset tästä

   
  Hyödynnä kampanjatarjoukset

  Maksa laskulla, luottokortilla
  tai suoraan verkkopankista

   
  Nopeat toimitukset

  Tilaukset toimitukseen seuraavana arkipäivänä
  Toimituskulu 0€ yli 220€ + alv tilauksille
  Nouto myymästä / noutopisteestä 0€