Etkö ole kampaamoalan ammattilainen? Siirry kuluttajakauppaamme täältä >

Ilmainen toimitus yli 220€+alv tilauksiin!

0
0
Toivelistasi on tyhjä

Usein kysyttyä

Asiakastilin aktivointi
Luo sivustolle asiakastili ja täydennä mahdollisimman hyvin yritystietosi rekisteröitymis- kaavakkeeseen. Lähetettyäsi tietosi, vahvistamme asiakastilisi yhden arkipäivän sisällä jonka jälkeen voit tehdä ostoksia sivustolla. Ammattilaisten verkkokauppamme palvelee vain kampaamoalan ammattilaisia ja opiskelijoita. Tilaamalla uutiskirjeen rekisteröitymisen yhteydessä saat aina tiedon uutuustuotteista ja erikoiskampanjoista sähköpostiisi. 

Opiskelijatilin avaamista varten tarvitsemme lisäksi voimassa olevan koulutodistuksen. Voit lähettää sen meille osoitteeseen asiakaspalvelu@idhair.fi

Tuotehinnat
Kirjautumalla kauppaan näet sinulle määritellyt asiakaskohtaiset tuotehinnat automaattisesti. Verkkokauppa näyttää aina sinulle edullisimman tuotehinnan, verraten sopimushintojasi kampanjatarjouksiin. Huomaathan että tuotteet tekniseen käyttöön ovat tilattavissa vain omalta edustajaltasi tai asiakaspalvelustamme. Jos huomaat että jonkin tuotteen hinta ei ole oikeanlainen, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme josta voimme tehdä tarvittaessa päivityksen tiedoillesi.

Tilaaminen verkkokaupasta
Löydät verkkokaupastamme kuukausittaisia kampanjatarjouksiamme. Tilausehdot ovat samat kaikissa myyntipisteissämme, joten voit valita ostotavan joka sinulle on helpoin. Tutustu myös verkkokaupan vaihtuviin tarjouksiin erikoistuote-eristä, jotka ovat voimassa vain verkkokaupan kautta tilattaessa.

Kuvamateriaali kampaamoille
Voi käyttää sivustomme kuvapankkia kirjauduttuasi sivustolle. Voit valita ladattavista kuvista isomman tai pienemmän kokoisen tiedoston suoraan koneellesi. Kuvapankista löydät uusimmat tuote- ja mallikuvat, kampanjakuvat sekä muita sähköistä kuvamateriaalia kampaamosi käyttöön.

Salasanan uusiminen
Voit uusia salasanan klikkaamalla etusivun oikeassa kulmassa näkyvää kirjaudu sisään-linkkiä, josta löydät unohditko salasanasi-kohdan. Syöttämällä sähköpostiosoitteesi nouda salasanasi täältä- kohtaan, lähetämme sinulle linkin jonka kautta voit palauttaa salasanasi. Asiakaspalvelumme voi myös tarvittaessa uusia salasanan puolestasi.

Tuote- tai toimitusreklamaatiot
Olethan yhteydessä suoraan asiakaspalveluumme mahdollisissa keräys- ja tuotevirheissä.

 

 
 
Asiantuntevaa palvelua

010 279 9000 tai asiakaspalvelu@idhair.fi
Myyntiedustajamme palvelevat ympäri Suomea

 
Kirjaudu sisään ja tilaa
tuotteet tukkuhinnoin

Kampaamoalan ammattilainen tai opiskelija, 
luo käyttäjätunnukset tästä

 
Hyödynnä kampanjatarjoukset

Maksa laskulla, luottokortilla
tai suoraan verkkopankista

 
Nopeat toimitukset

Tilaukset toimitukseen seuraavana arkipäivänä
Toimituskulu 0€ yli 220€ + alv tilauksille
Nouto myymästä / noutopisteestä 0€