Ihmisiä kiinnostaa yhä enemmän orgaaninen, vegaaninen ja vastuullinen kosmetiikka. Omia kulutusvalintoja pohditaan enemmän, ja monen elämänkatsomukseen kuuluu kestävän kehityksen tukeminen omalla toiminnalla.

Tutkimusten mukaan nykyisin kuluttajia erityisesti huolestuttavia aiheita ovat ilmaston lämpeneminen, ilman saastuminen sekä jätteiden käsittely. Useimmat haluaisivat huomioida nämä asiat myös kauneustuotteita hankkiessaan, mutta monesti läpinäkyvyyttä ja tietoa ei ole saatavilla.

 

Lakmé on vuonna 1996 perustettu espanjalainen brändi. TEKNIA on Lakmén vegaaninen, ympäristöystävällinen ja Cruelty Free -tuotesarja. Lakmé on mukana ympäristöä kunnioittavassa toiminnassa, edistäen tiedostavaan kauneuteen vastaavien tuotteiden kehittämistä. Vuodesta 2015 Lakmé on työskennellyt viimeisimmän teknologian kanssa optimoidakseen tehokkuutta ja kestävän kehityksen arvoja mm. sijoittamalla kylmätuotantoprosessiin, joka säästää 27% energiaa ja aikaa. Lakmé vähentää energiaresurssien kulutusta käyttämällä aurinkopaneeleja, jotka luovat puhdasta energiaa. ​Vettä säästetään CIP- systeemillä (Cleaning in Place), joka kierrättää käytettyä vettä.​

 

Kaikki TEKNIA -tuotteet ovat vegaanisia, eivätkä ne sisällä mitään eläinperäisiä raaka-aineita. ​TEKNIA -tuotteita ei ole testattu eläimillä. Pakkaukset on valmistettu kestävistä raaka-aineista: vihreä polyeteeni on materiaali, jota käytetään useimmissa muovipakkauksissa ja sitä saadaan sokeriruo'osta.​ Kierrätetty PET on ympäristöystävällinen materiaali, joka on valmistettu 100% kierrätetystä materiaalista. Tuotteiden ​FSC-sertifioitu paperi ja pahvi on saatu sertifioiduista metsistä.

Kokeile & ihastu!