Usein kysyttyä

Asiakastilin aktivointi
Luo sivustolle asiakastili ja täydennä mahdollisimman hyvin yritystietosi rekisteröitymis- kaavakkeeseen. Lähetettyäsi tietosi, vahvistamme asiakastilisi yhden arkipäivän sisällä jonka jälkeen voit tehdä ostoksia sivustolla. Ammattilaisten verkkokauppamme palvelee vain kampaamoalan ammattilaisia ja opiskelijoita. Tilaamalla uutiskirjeen rekisteröitymisen yhteydessä saat aina tiedon uutuustuotteista ja erikoiskampanjoista sähköpostiisi. 

Opiskelijatilin avaamista varten tarvitsemme lisäksi voimassa olevan koulutodistuksen (max. 3kk vanhan). Voit lähettää sen meille osoitteeseen asiakaspalvelu@idhair.fi

Tuotehinnat
Kirjautumalla kauppaan näet sinulle määritellyt asiakaskohtaiset tuotehinnat automaattisesti. Kaikkiin hintoihin sisältyy alv 24%. Verkkokauppa näyttää aina sinulle edullisimman tuotehinnan, verraten sopimushintojasi kampanjatarjouksiin. Huomaathan että tuotteet tekniseen käyttöön ovat tilattavissa vain omalta edustajaltasi tai asiakaspalvelustamme. Jos huomaat että jonkin tuotteen hinta ei ole oikeanlainen, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme josta voimme tehdä tarvittaessa päivityksen tiedoillesi.

Verkkokaupan valikoima
Verkkokaupan valikoima sisältää lisänä vaihtuvia tarjouksia erikoistuote-eristä, jotka ovat voimassa vain verkkokaupan kautta tilattaessa.

Kuvamateriaali kampaamoille
Voi käyttää sivustomme kuvapankkia, josta voit ladata tarvitsemasi materiaalit suoraan omalle laitteellesi helposti ja kätevästi. Kuvapankista löydät uusimmat tuote- ja mallikuvat, kampanjakuvat sekä muita sähköistä kuvamateriaalia kampaamosi käyttöön.

Salasanan uusiminen
Voit uusia salasanan Kirjaudu sisään- sivulla valitsemalla Unohditko salasanasi. Lähetämme sähköpostiisi linkin jolla voit päivittää salasanasi. Muistathan tarkistaa myös roskapostikansiosi, ellet huomaa viestin saapumista.

Tuote- tai toimitusreklamaatiot
Olethan yhteydessä suoraan asiakaspalveluumme mahdollisissa keräys- ja tuotevirheissä.