Avoimet työpaikat

Myyntiedustaja Pohjanmaa

Etsimme uusia jäseniä IdHAIR perheeseen! Haemme nuorekkaaseen joukkoomme uutta supermyyjää, joilta ei vauhti tai ideat lopu kesken. Mikäli myynti on intohimosi, olet sosiaalinen ja eteenpäinpyrkivä, tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä osana innokasta joukkoamme. Arvostamme hakijoissa ennen kaikkea oikeanlaista asennetta ja positiivista mieltä! Työsuhde on vakituinen.

Myyntialue on Pohjanmaa, joten toivomme hakijan asuinpaikan sijaitsevan tällä alueella. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löytyessä, joten laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian. Yhteydenotot ja hakemukset: rekry@idhair.fi.

Harjoittelija Jyväskylä / Helsinki

Etsimme harjoittelijoita verkkokaupan ja B2B myynnin ja markkinoinnin avustaviin tehtäviin Helsingin ja Jyväskylän toimipisteisiin. Työtehtävät ovat monipuolisia ja ne voidaan räätälöidä harjoittelijan vahvuuksien ja kiinnostuksen kohteiden mukaisesti, joten arvostamme ennen kaikkea hakijoissa oikeanlaista asennetta ja iloista mieltä.

Helsingin toimistomme sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien läheisyydessä Kampissa. Jos kiinnostuit harjoittelusta, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi: jaana.pesonen@idhair.fi / eCommerce & Marketing Manager