Moroccanoil, Välimeren innoittama kansainvälinen hius- ja kauneusbrändi, on sopinut kumppanuudesta Oceanan kanssa (katso video), joka on maailman suurin, yksinomaan merten suojeluun keskittyvä kansainvälinen järjestö. Maailman merien päivästä (8. kesäkuuta) alkaen Moroccanoil tarjoaa Oceanalle tukea jatkaa tieteeseen perustuvien poliittisten kampanjoiden edistämistä, joiden tavoitteena on suojella ja palauttaa valtameremme niiden entiseen runsauteen.

Maailman valtameripäivän on tarkoitus valaista sitä, kuinka valtameret ovat elämämme lähde, joka tukee ihmiskuntaa ja lukemattomia muita organismeja maan päällä. Yli miljoonan aktivistin tuella Oceana on saavuttanut yli 225 poliittista voittoa ja suojellut lähes 10 miljoonaa neliökilometriä merta sekä lukemattomia merikilpikonnia, haita, delfiinejä ja muita mereneläviä - mutta tehtävää on vielä paljon.

Moroccanoil on sitoutunut tekemään jatkuvia lahjoituksia Oceanalle, tukeakseen aloitteita maailman valtamerien suojelemiseksi ja palauttamiseksi maailmanlaajuisesti. Kumppanuuden kunniaksi Maailman merien päivänä 100% Moroccanoil.com -sivuston nettotuloista lahjoitettiin Oceanalle. Pitkän yhteistyösopimuksen myötä Moroccanoil työskentelee käsi kädessä Oceanan kanssa, tukeakseen Oceanan tehtävää suojella valtameriä.

Lisäksi Moroccanoil on sitoutunut parantamaan käytäntöjä jatkuvasti koko organisaatiossaan. Tuotemerkki pyrkii vähentämään ympäristövaikutuksiaan ja auttamaan kestävämmän tulevaisuuden luomisessa. Tähän sisältyy pakkausten, tuotteiden ja toiminnan uudelleenkäsittely. Heinäkuussa 2022 Moroccanoil siirtyy käyttämään 50% kierrätettyä muovia kaikissa shampoo- ja hoitoainepulloissa, jotka ovat Moroccanoilin myydyimpiä tuotteita. Yhdessä muiden Moroccanoil-tuotteiden pakkauksissa jo käytettyjen kierrätettyjen muovien kanssa, tämä vähentää muovin kulutusta yli 500 tonnilla seuraavien viiden vuoden aikana.

”Koska olen kasvanut Tyynenmeren rannikolla, innostuin kouluttamaan itseäni uusista tavoista toimia, joilla voisi olla positiivinen vaikutus ympäristöön. Olen erittäin onnekas, että minulla on mahdollisuus vaikuttaa Moroccanoilin kautta, ja tunnen velvollisuuteni käyttää tätä mahdollisuutta kouluttaakseni ja innostaakseni muita sekä muuttaakseni asioita parempaan ", kertoo Moroccanoilin perustaja Carmen Tal. "Tunnustamme brändinä, että meillä on paljon tehtävää, ja olemme sitoutuneet varmistamaan, että teemme oman osamme etsimällä uusia tapoja, joilla voimme tulla kestävämmäksi kaikilla brändin osa-alueilla ja osallistua globaaliin liikkeeseen pelastaaksemme planeettamme."

Moroccanoilin vastuullisuusohjelma on keskittynyt kolmeen avainalueeseen: pakkausten kehittämiseen, vastuulliseen tuotantoon ja yhteisöjen tukemiseen kumppanuuksilla. Tuotemerkin uusien aloitteiden lisäksi Moroccanoil on sitoutunut jatkamaan ilmaston kannalta hyödyllisiä käytäntöjä, mukaan lukien aiempina vuosina käyttöönotetut käytännöt:

  • Tuotemerkin myydyin tuote, Moroccanoil Treatment -hoitoöljy, myydään lasipullossa, joka sisältää jopa 40% kierrätettyä lasia, ja joka on 100% kierrätettävä.
  • Moroccanoil on ollut Yhdysvaltojen Humane Societyn kumppani vuodesta 2011 lähtien. Moroccanoil on sitoutunut aktiivisesti siihen, ettei tuotteita testata eläimillä, eikä kolmansia osapuolia koskaan valtuuteta tekemään niin Moroccanoilin puolesta.
  • Vuodesta 2018 lähtien Moroccanoil on ollut kumppani Green Circle Salons -organisaatiossa. Organisaatio pyrkii kierrättämään ja käyttämään uudelleen jopa 95% kampaamojen kosmetiikkajätteistä.
  • Kasvihuonekaasupäästöjä vähennetään hyödyntämällä aurinkoenergiaa Moroccanoilin päätehtaalla. Tuotemerkin lanseerauksen jälkeen tämä on estänyt noin 80 tonnia CO2eq kasvihuonekaasupäästöjä vuodessa.
  • Kertakäyttöisen muovin kulutuksen vähentämiseksi kaikki verkkokaupan tilaukset pakataan kierrätettävään paperiin kuplamuovin sijaan, mikä on vähentänyt yli 31 tonnia muovia vuodesta 2018 lähtien.
  • Toissijaisia ​​pakkauksia poistetaan monista tuotteista, mukaan lukien Moroccanoil Scalp Treatment -tuotteet, joita myydään nyt 60% kierrätyspaperista valmistetuissa pakkauksissa. Color Depositing Maskit ja Blonde Perfecting Purple Shampoo myydään pakkauksissa, jotka on valmistettu 50% kierrätysmuovista.
  • Moroccanoil Body ™ -saippua on siirtynyt kiiltävästä laatikosta 100% kierrätyspaperin pakkaukseen. Tämä vähensi yli 7700 kiloa pahvijätettä vain kuuden ensimmäisen kuukauden aikana vuonna 2019.