Esittelyssä Natural Medium Lenght Waves

Reflection-kokoelmassa näkyy vanhojen klassikoiden uudelleen versiointi. Tyylit on tuotu luovasti nykypäivän hiustrendejä vastaamaan. Kokoelmassa näkyy myös wet-lookin muotoileminen tämän vuoden trendien mukaisesti - ei niin täydellisesti siloteltu, jolloin hiukset näyttävät hieman sekaiselta ja jopa pörröiseltä. 

miesten hiustrendit

Collection Look: Natural Medium Lenght Waves

Tämän tyylin ideana on näyttää rennolta ja klassisen ajattomalta. Siinä toimii tekstuuri ja volyymi, jotka antavat todella tyylikkään ulottuvuuden, liikkeen sekä luonnollisen runsauden hiukselle. Tämä tyyli on ajaton, helposti muotoiltavissa ja sopii moneen eri tilaisuuteen. Tyyli on siisti ja edustava, ja siitä huokuu trendikäs fiilis. Tätä tyyliä voi myös muotoilla hyvin monella eri tavalla, riippuen siitä millaisia muotoilutuotteita ja tekniikoita käyttää viimeistelyyn. 

Leikkaustekniikka

1. Pystyosiot, liikkuva kehälinja, pitenevä muotolinja 
2. Pystyosio, liikkuva kehälinja, yhdenmukainen muotolinja

3. Vaakaosio, liikkuva kehälinja, yhdenmukainen muotolinja

miesten rento hiusmalli

Värjäystekniikka

Multitech Colour Remover 20g + Niophlex NO. 2 20g + IdHAIR Booster 6% 60g.

Seos lisätään vapaalla kädellä kosteaan hiukseen, seuraten hiusten luontaista liikettä. Vaikutusaika 20 minuuttia. 

miesten hiustenleikkuumalli

Viimeistelyvinkkimme

Kun haluat rennomman viimeistelyn, jossa hius saa jäädä liikkuvammaksi, käytä föönauksen alle IdHAIR Black Saltwater Spray ja föönaa harjaa apuna käyttäen. Lisää kuiviin hiuksiin vielä IdHAIR Me Clay In A Spray ja muotoile hiukset rennosti viemällä niitä korvien taakse ja päältä hieman sivuun, jättäen hiukseen luonnollisen liikkeen. Kun haet sileämpää tyyliä ota käyttöösi IdHAIR Elements Xclusive Play Strong Gel ja lisää se jo hieman kosteaan hiukseen ja kampaa hiukset taaksepäin. Anna hiusten kuivua itsestään, tai kuivaa föönillä ja silota lopputulos vielä lisäämällä geeliä. 

hiustenmuotoilu miehet

Hiukset: Cocco Mie Reneeh Østergaard, Freelance Technician
Ehostus: Camilla Tandrup Hansen & Caroline Wulff, @camilla.tandrup @carolineewulff
Puvustus: Stylist Sofia Astby Dock, @okzastyling
Kuvat: David Gabrielron, @studiogabrielron