B´long Pro on ennennäkemättömän korkealuokkainen ja lähes käsittelemätön Virgin Hair -hiustenpidennys. Pidennys löytyy 10 pohjasävyssä (V3-V12). B´long Pro on oikea valinta silloin, kun haluat värjätä pidennyksen vastaamaan täysin asiakkaan omaa hiusväriä - valitse oikea tummuus ja värjää sen jälkeen oikean sävyiseksi. 

Pro -hiuksen löydät sekä sinettinä että teippinä 50 cm pituisena. Yhdessä teippipaketissa on 45 grammaa hiusta, jolloin 1 paketti riittää hiusten tuuhennukseen ja 2 pakettia koko pään pidennykseen. Sinettipaketissa on 20 grammaa hiusta ja 20 kpl sinettejä, ja koko pään pidennykseen suosittelemme 3-6 pakettia. 

laadukas hiustenpidennys

B´long Pro -hiuksen hoitoon suosittelemme B´long Perfect -tuotteita, jotka on tarkoitettu pidennyshiuksen hoitoon. B´long Perfect Shampoo puhdistaa hiuksen huolellisesti, mutta hellävaraisesti. Shampoo jättää pidennyshiuksen raikkaaksi ja pehmeäksi sekä helposti selvitettäväksi. B´long Perfect Conditioner on kevyt hoitoaine, joka ei kerrostu pidennykseen, ja jättää sen pehmeäksi ja hallittavaksi. Hoitoaine vähentää pörröisyyttä ja antaa hiuksille kiiltoa. B´long Perfect Leave-In on hiuksiin jätettävä hoitoaine, joka ei kerrostu hiuksiin, ja sitä voikin lisätä hiuksiin aina halutessaan. Suihke pehmentää hiuksia, vähentää pörröisyyttä ja tekee niistä helpommin hallitavat. Lisäksi B´long Perfect -tuoteperheestä löydät uuden hiuslakan, joka sopii hiustenpidennyksille, ja jonka voimakkuutta voit lisätä suihkuttamalla useamman kerroksen.

hiustenpidennysten hoito