Sinä olet asiakkaidesi hiusten paras asiantuntija ja osaat suositella heille parhaiten sopivat tuotteet, joten me halusimme rakentaa sinulle digitaalisen tuotevaraston verkkokauppaan hiustuote.fi, joka on käytössäsi 24/7.

Digitaalisen tuotemyynnin edut:

Älä koskaan myy ei oota! Jos tuotevarastosi on hetkellisesti loppu, muista että voit silti tehdä tuotemyyntiä koko ajan. Sinä suosittelet - me teemme loput.

Sinun ei tarvitse sitoa rahaa harvemmin liikkuviin myyntituotteisiin, kuten hiustenpidennyksiin tai laitteisiin.

Näin teet lisämyyntiä rajattomalla tuotevarastolla

Kerro asiakkaallesi käynnin aikana tai somekanavissasi hänelle sopivimmista tuotteista. Anna henkilökohtainen koodisi asiakkaallesi käynnin aikana ja auta häntä löytämään tuotteet kaupasta ostoskoriin.

Asiakkaan tehdessä ostoksen, hän saa tuotteet kotiinsa haluamallaan toimituksella.

Miten tämä toimii?

Jakamalla asiakkaille henkilökohtaista koodiasi, saat provision jokaisesta  kautta tehdystä tilauksesta. Voit jakaa koodia verkkosivuillasi, somekanavissa tai asiakkaillesi kampaamokäynnin aikana. 

Voit valita kahdesta vaihtoehdosta: tarjoa asiakkaallesi -10% alennus Hiustuote.fi-verkkokaupassa, ja saat itsellesi 15% provision myynneistä TAI tarjoa -5% alennus, ja saat 20% provision.

Tilauksilla tienaamasi rahat maksetaan tilillesi kahden viikon välein kun summa ylittää 50€. Voit seurata tulojasi realiaikaisesti tunnuksillasi.

Liity mukaan täyttämällä tietosi: http://bit.ly/2Cwn9DX

Lisätiedot: IdHAIR Finland Oy | p. 010 279 9000 | asiakaspalvelu@idhair.fi