Uudet Moroccanoil Chocolate-sävyt loistivat PINNI NHS-tapahtumassa!

Lokakuussa vietettiin jälleen vuosittaista PINNI-gaalaa, joka on yksi suurimmista hiusalan tapahtumista Suomessa. Tapahtumassa palkittiin Nordic Hair Star -kilpailun voittajat kategorioittain, jaettiin vuosittainen PINNI Kultakampa-mainepalkinto ja palkittiin vuoden parhaat hiustuotteet. Tapahtumassa oli myös hiusbränditalojen yhteisnäytös, johon osallistuimme Moroccanoilin lookilla. Näytöksen teemana oli kauden hiustrendit.

tendikäs hiusväri

 Lähdimme toteuttamaan tyyliä kauden valokeilassa olevilla suklaasävyillä: hienostuneen pehmeät suklaasävyt aina tummasuklaasta valkosuklaaseen. Lämpimät ja syvät ruskeat ovat olleet valokeilassa, mutta tällä kaudella valkosuklaatrendi kääntää ihmisten päät. Kermainen, herkkä ja lumoava valkosuklaa, joka heijastaa vaaleita kuparin karamellisia ja ruusun vivahteita, sopii täydellisesti kylmiin keleihin. Meillä oli käytössämme uudet syksyllä julkaistut Moroccanoil Chocolate-sävyt.

Näytöksen valmistelut alkoivat jo edellisenä päivänä. Mallin hiustenvärjäyksen toteutti koulutuspäällikkömme Heidi Alastalo. Pohjalle tehtiin raidoitus käyttämällä Moroccanoil Blonde Voyage Powder Lightener + 3%–6%. Tämän jälkeen hiukset pestiin ja sävytettiin kauttaaltaan laittamalla tyvelle Color Calypso sävyssä 8CH/8.9 ja latvaan sävyssä 9CHB/9.91 + 4,5%.

mallin valmistelut

Näytöksen valmistelut jatkuivat seuraavana päivänä Helsingin studiollamme mallin hiusten kampaamisella, jonka toteutti kouluttajamme Jenni Ruponen. Ehostuksesta vastasi Katariina Lauronen. Mallin upea mekko oli Katri Niskasen alaa.

katri niskanen puku

 Näytöksemme ja upea mallimme kuvastivat täydellisesti Moroccanoil-tyyliä - upeat kiiltävät ja luonnollisesti liikkuvat, terveen näköiset hiukset. Samalla kun malli asteli lavalla, kouluttajamme Jenni kertoi Moroccanoil-syystrendeistä ja väreistä, joita tällä kaudella on näkyvissä. 

Moroccanoil trendinäytös

Ilta jatkui näytöksen jälkeen vapaasti seurustellen kollegoiden ja asiakkaiden kanssa ja illan lopuksi palkittiin vielä Nordic Hair Star -kilpailun voittajat, sekä Kultakampa-mainepalkinnon voittaja.

Isot kiitokset tiimillemme, joka teki upeaa jälkeä! Ja kiitos myös jokaiselle, joka tuli tervehtimään meitä. 

Terveisin: IdHAIR Finland-tiimi <3