Tuotemyynti on loistava tapa hankkia lisätienestiä! 

Tiedämme kaikki, että tällä hetkellä ajat ovat haastavat. Hinnat ovat nousseet, ja kulut pitäisi saada katettua. Lisäpalvelut ja tuotemyynti on loistava tapa lisätä liikevaihtoasi ja ansaita itsellesi lisätienestiä.

Palvelualalla aika on rahaa ja aikaa on vain rajallisesti: työpäivääsi mahtuu vain tietty määrä asiakkaita. Tuotemyynti on mainio tapa ansaita lisää, eikä siihen kulu yhtään sen enempää aikaa, eli voit tehdä lisätuloa itsellesi saman palveluajan aikana. Sinun ei tarvitse tehdä muuta, kuin kertoa tuotteista, joita käytät, miksi käytät, sekä nostaa ne asiakkaan eteen, jotta hän voi halutessaan tutustua niihin tarkemmin. 

uudistuneet ME muotoilutuotteet

Esimerkki 1. Kerro pesu- ja hoitotuotteista, joita käytit. Tuo esiin se, miksi ne ovat juuri sinun asiakkaallesi sopivat. Kerro miten käyttämäsi tuotteet ylläpitävät hänen hiusten kuntoa ja väriä, ja mitä hyötyä asiakkaasi saa, jos hän käyttää näitä tuotteita arjessa säännöllisesti. 

Esimerkki 2. Kerro muotoilutuotteista, joita käytit. Tuo esiin se, miksi käytät juuri niitä tuotteita asiakkaallesi. Miksi ne sopivat hänen hiuslaadulleen, mitä ne tekevät hänen hiuksillensa ja miten ne auttavat häntä muotoilussa sekä viimeistelyssä?

Esimerkki 3. Kerro välineistä, joita käytit. Jos käytössäsi on jokin tietty hiusharja, muotoilurauta tai muu väline, kerro miksi käytit juuri sitä. Selitä miten sitä välinettä on paras tapa hyödyntää asiakkaasi hiusten muotoiluun. Opasta ja neuvo.

tuotemyynti lisätulona

Tuotteista kertominen on osa parturi-kampaajan ammattitaitoa. Ota se osaksi palveluasi. Ajattele asiaa siitä näkökulmasta, että antamasi ohjeistus ja opastus tuo lisäarvoa tarjoamallesi palvelulle. Ostopäätös jää aina asiakkaalle. Tuotteista kertominen ja opastaminen on osa asiakkaasi ostamaa palvelua, eikä sitä pidä nähdä tuputtamisena. Hän saa upeat hiukset, sekä lisäksi ohjeistuksen siitä, miten hän ylläpitää niitä upeita hiuksia kotona.

 Tällä hetkellä meiltä löytyy valtava valikoima joulupaketteja, joissa on edulliset kampanjahinnat. Joulupaketissa asiakas saa useamman tuotteen pakettihinnalla, joka on lompakkoystävällisempi. Joulupakettien myynnissä voit tuoda esiin sen, mitä kaikkea asiakas saa samalla hinnalla verraten siihen, jos hän ostaisi erikseen nämä tuotteet. Joulupakettien myynnissä voi tuoda esiin myös sen, että ne ovat loistavia kokonaisuuksia, jotka on rakennettu aina tietyntyyppisille hiuslaaduille. Näin asiakas saa toimivan tuotekokonaisuuden hänen hiuslaadulleen loistavalla pakettihinnalla!

joulupaketti

Jos sinun ei ole mahdollista ottaa myyntiin kaikkia tuotteita, laitteita tai välineitä, niin voit hankkia itsellesi henkilökohtaisen alennuskoodin, jota voit jakaa omille asiakkaillesi. Tämän koodin avulla asiakkaasi saavat alennusta kuluttajaverkkokaupasta Hiustuote.fi ja sinä saat tästä myynnistä provision. Näin et tarvitse suurta varastoa, mutta tienaat silti tuotesuosittelusta. Voit lukea lisää tästä linkistä

Ei muuta kuin tehokkaita tuotemyynnin hetkiä ja iloista joulun odotusta!