Tukes on todennut kolme L´ANZA tuotetta 10.4.2024 vaatimustenvastaiseksi ja olemme tällöin välittömästi ryhtyneet toimenpiteisiin. Kaikki varastossamme olleet erät on poistettu myynnistä.

 

LANZA Healing Strenght Neem Plant Silk Serum

LANZA Keratin Healing Oil DeFrizz Cream

LANZA Healing ColorCare Color Guard

 

Tuotteista on kehitetty uudet versiot, ja Tukes on hyväksynyt nämä. Uusissa tuotteissa on uusi ainesosaluettelo, mikä osoittaa niiden erottuvan aiemmista versioista.

 

Olemme tehneet kaikkemme varmistaaksemme, että uudet tuotteet ovat täysin turvallisia käyttää. Jatkamme tiivistä yhteistyötä Tukesin kanssa ja noudatamme kaikkia säännöksiä ja standardeja varmistaaksemme tuotteidemme turvallisuuden ja laadun.

 

Jos asiakkaamme tai muut sidosryhmät ovat huolissaan tai haluavat lisätietoja uusista tuotteista ja niiden turvallisuudesta, olemme valmiita vastaamaan kaikkiin kysymyksiin ja tarjoamaan lisätietoja tarvittaessa. Asiakkaidemme turvallisuus ja tyytyväisyys ovat meille ensisijaisen tärkeitä, ja teemme kaikkemme varmistaaksemme näiden tavoitteiden saavuttamisen.

 

Mikäli sinulla on tuotteita jotka olet ostanut ennen 10.4.2024, olethan yhteydessä meihin. Olemme valmiita vaihtamaan vaatimustenvastaiset käyttämättömät tuotteet uusiin. 

 

Ystävällisin terveisin

IdHAIR Finland Oy