Guy Tang #mydentity -hiusvärisarja on täydellinen ammattilaisvärisarja kampaamoon, jolla luot helposti vaativimmatkin trendisävyt.

”Loin #mydentity:n, koska halusin räätälöidä värejä, joista me kaikki uneksimme – värejä, jotka puuttuvat tämän päivän hiusväreistä. Haluan luoda tuotesarjan, joka palauttaa hauskuuden ja jännittävyyden takaisin alalle. Mutta kaikista tärkeimpänä, haluan luoda yhteisön, joka voimaannuttaa #hairbesties perhettämme, ja antaa mahdollisuuden löytää oma identiteetti – koska sinulla on rohkeutta tehdä kaikkea mistä olet uneksinut, kun tiedät kuka olet. #Hairbesties, yhdessä me muutamme tämän alan. Kehitytään yhdessä.

Tarinani / Guy Tang
Nuorempana kamppailin päivittäin identiteettini kanssa. En tiennyt kuka olen, mitä haluan tehdä elämälläni tai mikä tarkoitukseni on. Vasta kun löysin hiusalan, löysin tarkoitukseni ja suuntani, ja se todella pelasti elämäni.

Löydetty identiteetti
Löysin identiteettini (#mydentity) – minun tehtäväni on vaikuttaa, muuttaa maailmaa hiusten kautta... mutta vielä enemmän minun tulee olla ystävä, #Hairbestie, ja inspiroida muita kaltaisiani kampaajia löytämään heidän identiteettinsä, heidän #mydentity, koska minä kamppailin niin paljon löytääkseni omani.

GUY TANG ILMIÖ

#mydentity @GUY_TANG – värisarjan on luonut hiusalan sosiaalisen median suurin superstara. Ilmiö, jonka tuntevat jo kaikki!

“Räätälöidyt sävyt, joista me kaikki unelmoimme”
Valmiit, yksilölliset sävysekoitukset mahdollistavat kaikkein vaativimpien trendisävyjen luonnin helposti ja varmasti. Mies “ruusukulta” sävyn takana, joka aloitti uuden trendin.

“Yhteisö, joka voimaannuttaa #hairbesties -perhettämme”
Enemmän kuin hiusväri – ONLINE-MAAILMA, JOSTA LÖYDÄT VÄLITTÖMÄSTI INSPIRAATIOTA. Kampaaja voi opiskella myös itsenäisesti ja mikä tärkeintä – se on myös yhteistyön ja yhdessä kehittymisen maailma – joka todella vastaa kaikkiin kampaajien aiemmin täyttämättömiin digitaalisiin tarpeisiin.

IHMINEN ILMIÖN TAKANA

Saimme tutustua Guy Tangiin, kun hän vieraili Suomessa elokuussa GUY TANG WOLRD TOUR KIERTUEELLAAN / la 18.8 Kultuuritalolla. Hänen ympärillään on tällä hetkellä maailmanlaajuinen "buzz", mutta siitä huolimatta hän on säilyttänyt iloisen ja leikkisän asenteensa. Hän tekee näytös -kiertuetta ja Some -materiaalia, eikä tunnu lepäävän koskaan. Guy rakastaa salitreenaamista, joka onkin oikeastaan ainut hetki, kun hän ei ajattele hiuksia. Se on hänelle tärkeää vastapainoa työlle.

Jutellessa Guy:n kanssa voi sanoa hänen olevan jopa ujo, mutta kun aihe vaihtuu hiuksiin, hän pursuaa innostusta ja intohimoa. Hän itse aidosti tekee kaikki näytöksien mallivalmistelut. Toki hänen omat kouluttajansa tiimissä auttavat, mutta mikään väriresepti ei mene toteutukseen ilman Guyn hyväksyntää. Hän on erittäin tarkka ja kunnianhimoinen kampaaja, eikä missään tapauksessa aliarvioi #hairbestiksiään. Viesti on; "yhdessä olemme enemmän!"

Guy janoaa luoda uusia innovatiivisia tuotteita yhdessä tiiminsä kanssa ja odotamme jo mielenkiinnolla, mitä tapahtuu seuraavaksi! Aivan varmaa on, että se on jotain ennennäkemätöntä! Tutustu Guy Tang #Mydentity hiusväreihin täältä.