IdHAIR Finland Oy tarjoaa kampaamo-asiakkailleen ilmaisia tuotekoulutuksia webinaareina, joiden avulla on helppoa päivittää tuoteosaamista joustavasti ja tehokkaasti.

TUOTEKOULUTUS WEBINAARIT PARTURI-KAMPAAJILLE
Voit seurata koulutusta missä tahansa oletkin, työpaikalla tai kotisohvalla - nettiyhteys riittää! Näin koulutuspaikka on siellä missä sinäkin olet, eikä sinun tarvitse käyttää aikaa tai rahaa matkustamiseen. Voit kuunnella koulutusta tietokoneeltasi "anonyymisti", kaikki koulutuksessa linjoilla olevat näkevät ja kuulevat pelkästään kouluttajan esittämän materiaalin ja puheen. Kysymyksiä on kuitenkin helppo lähettää suoraan kouluttajalle koulutuksen aikana live-chatin kautta.

KOULUTUSWEBINAARIIN OSALLISTUMINEN
Kaikille koulutukseen ilmoittautuneille lähetetään sähköpostitse linkki ennen koulutusta. Jos käytät webinaaria ensimmäistä kertaa, pääset linkistä lataamaan ohjelman omalle koneellesi, jota kautta koulutus toteutetaan. Tämän jälkeen aina jatkossa voit suoraan kirjautua koulutukseen, eikä lataamista tarvita.

Koulutuspäivänä varaa itsellesi rauhallinen paikka tai kuulokkeet että voit keskittyä koulutuksen sisältöön. Ota rento asento, kahvikuppi käteesi ja klikkaa sähköpostissa olleesta linkistä itsesi linjoille.

ILMAISTA KOULUTUSTA KAMPAAMOON
Webinaarit ovat ilmaisia ja voit osallistua niin useasti kuin haluat. Koulutustarjonta on näkyvillä www.idhairpro.fi -sivustolla. Listaa päivitetään jatkuvasti, joten uusiin koulutuksiin kannattaa käydä tutustumassa tasaisin väliajoin sivustolla. Tervetuloa mukaan!