Kevät ja kesä lähestyvät, ja uudet väritrendit alkavat näkyä somessa sekä pian myös katukuvassa. Kokosimme alle muutamia tämän kevään ja kesän tulevia väritrendejä.

1. 90 -LUVUN VÄRJÄYKSET

Face Framing Highlights ja kaksivärisyys.
​​​Siinä on tämän kevään ja kesän yksi suurimpia trendejä, ja palkkiraitoja on nähty esimerkiksi Evelinalla ja Jannika B:llä. Tässä trendissä parasta on se, että sen voi mukauttaa asiakkaan tyylin mukaan; jos asiakas haluaa lookista luonnollisen, voi kasvoja kehystämään tehdä kevyesti vaalennetut osiot balayage -tyyliin, kun taas rohkeimman asiakkaan hiusten toinen puoli värjätään eri väriseksi kuin toinen puoli!

face framing raidat

Kuva: Guy Tang

2. JÄINEN PLATINA

Viileä vaalea on pitänyt paikkansa suosituimpien värien joukossa jo pitkään, mutta erityisesti kesän lähestyessä blondien suosio räjähtää. Kaikista trendikkäimpiä vaaleita ovat nyt todella jäiset ja kylmät vaaleat, joiden ylläpitoon kotona kannattaa asiakkaalle myydä tehokkaat tuotteet.

kevään hiustrendit

 Kuva: Guy Tang

3. PASTELLISÄVYT

Pastellivärit ja kevät kuuluvat yhteen. Joka keväinen ilmiö saa vaihtelua eri sävyjen suosion vaihdellessa: tänä keväänä persikkaiset pastellisävyt ovat erityisen suosittuja. Myös vaaleanpunaista ja laventelia tullaan näkemään paljon katukuvassa.

pastellioranssit hiukset

Kuva: IdHAIR

4. KYLMÄ RUSKEA

Ruskean eri sävyt ovat vuoden 2020 suurimpia trendejä, ja nyt keväällä ja kesällä erityisesti jäiset ruskeat ovat trendikkäitä. Mikä parasta, viileä ruskea sopii todella monelle asiakkaalle erinomaisesti! Erityisen trendikkään kokonaisuuden saa, kun yhdistää värjäyksessä useita tekniikoita ja ruskean eri tummuuksia. 

hiustrendit 2020

Kuva: Guy Tang

5. PUNERTAVAT SÄVYT

Jopa hieman yllättäen tummat, hillityn punertavat sävyt ovat yksi vuoden kuumimmista trendeistä. Lämpimän täyteläinen ja syvä punainen on kaunis sävy, jonka ylläpitoon kannattaa asiakkaalle myydä hyvät kotihoitotuotteet.

90-luvun hiustrendi
Kuva: IdHAIR