Lahjakas Henny Harjusola astui pidennysten maailmaan jo 17-vuotiaana ystäviensä toiveiden saattelemana. Pidennystöissä Henny pitää erityisesti siitä, että hän voi toteuttaa kokonaisvaltaisia muodonmuutoksia, jotka eivät ainoastaan muuta ulkonäköä, vaan myös kasvattavat itsevarmuutta. Henny on mestari muovaamaan pidennyksistä itsevarmuuden ja identiteetin tuojia.

Pidennysten monimuotoisuus on vienyt Hennyn sydämen: hän ymmärtää niiden voiman ulottuvan paljon pintaa syvemmälle. Asiakkaansa kanssa Henny on huomannut, että pidennykset voivat toimia väylänä itsetunnon vahvistumiseen ja itsensä ilmaisemiseen. Hän näkee jokaisen asiakkaansa tarinan ja auttaa heitä löytämään hehkun, joka heijastuu myös heidän ulkonäöstään.

Kuva yllä: Sara Tarnanen. Alla: Henny Harjusola

Laadukkaat pidennykset, kuten B'LONG Pro, ovat Hennyn työn perusta. Hän asettaa niille korkeat vaatimukset kestävyyden suhteen, sillä hän haluaa tarjota asiakkailleen vain parasta. Erityisesti vaaleissa pidennyksissä tummatyvinen vaihtoehto on tärkeä, jotta lopputulos näyttää mahdollisimman luonnolliselta ja saumattomalta.

hiustenpidennys

"Aina tulee ottaa huomioon hiusten kasvusuunta. Ja jos pienikään vaisto sanoo, että pidennystä täytyy siirtää, jos vaikka olet asentanut sen hieman liian korkealle tai että sävy ei ole aivan oikea, tee tarvittava muutos! Pidennysten on sulauduttava luonnollisesti ja harmonisesti omaan hiukseen."

Henny Harjusola on enemmän kuin vain pidennysten ammattilainen. Hän on taikuri, joka ei ainoastaan muokkaa pidennystöillään hiuksia, vaan myös ihmisten itsetuntoa ja tuo heille iloa. Hennyn intohimo ja omistautuminen heijastuvat jokaiseen työhön ja jättävät jäljen, joka ulottuu syvälle hänen asiakkaidensa sydämiin sekä ulkonäköön.

Henny korostaa myös oikeanlaisten kotihoitotuotteiden tärkeyttä. Hän pitää asiakkaan kanssa käytävää keskustelua kullanarvoisena: perusteellinen ohjaus kotihoitoon on avain pidennysten pitkäikäisyyteen ja loistavaan lopputulokseen. 

hiusseerumi pidennyksille

"Erityisesti B'long PRO-hiukselle omia suosikkituotteitani ovat DESIGNME:n Gloss.ME -shampoo ja -hoitoaine sekä -seerumi. Myös L'anzan Healing Moisture -shampoo ja -hoito sekä Neem Plant-seerumi ja Thermal Defence-lämpösuoja ovat erinomaisia. Silloin tällöin käytettynä MOROCCANOIL Intense Hydrating Mask kuuluu lisäksi omiin suosikkeihini!"

blondit hiustenpidennyksetliukuvärjätty hiustenpidennysvaaleat hiustenpidennykset
Hennyn tekemiä pidennystöitä @hairbyhennyharjusola