Nilo-hoitopöydissä yhdistyy sekä mukavuus että toimivuus. Tuolien eleganssi muotoilu on italialaista suunnittelua, jonka avulla voit luoda hoitolastasi upean kauneuden keitaan. Nilo-tuotteet ovat huolellisesti suunniteltu vastamaan ammattilaisten tarpeita ulkonäöstä tinkimättä. Hoitopöydissä onkin nähtävillä italialaisten suunnittelijoiden laadukas ja persoonallinen tyylijälki.

Nilo hoitopöytä

Nilo hoitopöytä

Nilo tarjoaa täydelliset ratkaisut kaikenlaisiin tiloihin ja tilanteisiin. Nilo-hoitopöytä on miellyttävä (ja meidän mielestämme välttämätön) ”työkalu” kauneushoitolaasi. Pöytien lukuisat toiminnot ja säädettävät ominaisuudet mahdollistavat kosmetologille ergonomisen työskentelyasennon sekä asiakkaalle maksimaalisen rentoutuksen. Hoitopöydän runko on vakaa ja turvallinen. Pöydän pintamateriaaliat ovat korkealaatuiset, jolloin ne on helppo pitää puhtaana ja hygieenisinä.

Nilo hoitopöytä

Nilo hoitopöytä

Nilon hoitopöytä

Sisusta hoitolastasi mielenkiintoinen ja kaunis kokonaisuus Nilo-tuotteiden avulla. Saatavilla monipuolinen ja kattava valikoima moottorisoituja hoitopöytiä eri tarkoituksiin. 

Inspiroidu Nilo-kauneuskeitaiden sisustuksista:

Nilo hoitopöytä

Nilo hoitopöytä

Nilo pöytä

Nilo hoitopöytä

Nilo hoitopöytä

Nilo hoitopöytä

Nilo hoitopöytä

Kalusteiden valinnassa ja hankinnassa Sinua auttaa kalusteasiantuntijamme Hannu Kangas.
 
Ota rohkeasti yhteyttä:

Hannu Kangas, 040 901 1408
hannu.kangas@idhair.fi

Katso Nilon kuvasto: