Otsahiukset

Vuoden 2020 suurimpiin trendeihin kuuluvat kaiken mittaiset ja paksuiset otsahiukset. Kaikista trendikkäimmät mallit ovat 70 -luvun inspiroima Curtain Bangs -tyylinen otsatukka ja superlyhyt mikro-otsatukka. Curtain Bangs tarkoittaa pitkiä ja huolettomia otsahiuksia, jotka kehystävät kasvoja, ja joita pidetään useimmiten jakauksella. Ne tuovat mukavaa vaihtelua pitkiin hiuksiin ja pehmentävät ilmettä. Mikro-otsahiukset ovat superlyhyet otsahiusket, jotka tekevät ilmeestä skarpin ja persoonallisen.

Kuva: Canva

 
Kuva: Canva

Moderni Shag

Modern Shag on saanut inspiraationsa 90 -luvun Shag -hiustyylistä, kuitenkin päivitettynä 2020 -luvulle: hiukset ovat rennot, luonnolliset ja hallitusti kerrostetut. Moderni Shag on hiustyyli, joka imartelee monia. Hiukset leikataan kerroksittain ja niiden latvat leikataan rikkonaiseksi. Ideana tyylissä on, että hiuksissa on hyvin paljon tekstuuria ja volyymia. Miten moderni Shag sitten eroaa 90 -luvun versiosta? Suurin ero on, etteivät hiukset ole yhtä voimakkaasti kerrostetut, vaan hiukset ovat rennot ja huolettomat, mikä tuo myös pehmeyttä ilmeeseen. Parasta tässä trendissä on se, että sen voi toteuttaa lähes kaikkiin hiuksiin; leikkaus toimii sekä lyhyempiin että pidempiin malleihin.

Kuva: L´anza

Kuva: Canva

Polkat

Erilaiset polkkahiukset säilyttävät paikkansa trendikkäimpien hiustyylien joukossa. Vuonna 2020 trendikkäin polkkatulkka on joko hyvin tasainen tai hieman epäsymmetrinen. Tasainen polkka leikataan leukalinjaan tai hieman sen alapuolelle. Epäsymmetrinen polkka jätetään jakauksen mukaan toiselta puolelta edestä hieman pidemmäksi, ja sitä kerrostetaan ja pehmennetään hieman.
Kuva: L´anza
Kuva: Canva