Fade Haircut

Face Haircut -leikkaukset pitävät edelleen paikkansa miesten trendikkäimmissä malleissa. Vuonna 2020 päälliosaan haetaan kuitenkin enemmän tekstuuria ja hiuksen omaa rakennetta korostetaan.  Aiemmin suosiossa ollut hiusten kampaaminen suoraan taakse vaihtuu siihen, että miesten hiukset kammataan nyt sivulle tai eteen. Jakausta voidaan korostaa trimmerin avulla.

Kuva: IdHAIR

Kiharat

Jo viime vuonna näkynyt trendi jatkaa kasvuaan: miesten kiharat hiukset ovat yhä supertrendikkäät. Kaikilla ei kuitenkaan ole omasta takaa kiharoita, joten permanenttien suosio miesten keskuudessa tulee kasvamaan. Pitkissä hiuksissa kiharat ovat luonnolliset ja huolittelemattomat. Erityisen trendikkään lyhyestä mallista saa, kun yhdistää Fade Haircut -leikkauksen kiharaiseen ja yhdistymättömään päälliosaan.

Kuva: Canva

Siili

Miesten siilitukka on nyt trendikäs. Erityisen tyylikkään leikkauksesta saa jättämällä päälliosan aavistuksen pidemmäksi ja feidaamalla sivut niin, että sivujen lyhin kohta voi olla lähes 0 mm. Myös hiusrajojen siisteyteen kiinnitetään erityistä huomiota.

Kuva: Canva