L'anza esittelee kaksi mullistavaa uutuustuotetta, jotka palauttavat hiusten katkenneita sidoksia edistyneellä teknologialla.

L'anza on tunnettu yhtenä maailman johtavimpana hiustuotebrändinä, joka kehittää tehokkaita hiusta korjaavia sekä suojaavia yhdisteitä ja käyttää valmistuksessaan nykyaikaista teknologiaa. L'anzan tuotteet sisältävät Healing-teknologian, väriä suojaavan koostumuksen ja vahvan aurinkosuojan. L'anza täyttää vaativankin hiuksen tarpeet, joka todistuu Keratin Healing Oil Rapid Bond Reconstructor- ja Bond Smoothing Styler-uutuustuotteissa. Nämä tuotteet sisältävät kolmen kompleksin yhdistelmän:
  • Phyto IV Complex  
  • Keratin Healing System 
  • Bond-building Actives 

vaurioituneiden hiusten hoito

Keratin Healing Oil Rapid Bond Reconstructor 

Kliinisessä tutkimuksessa todistetusti vahvistavin hoito kilpailijoiden joukossa*. Parantaa hiuksen vaurioita tehden niistä vahvemmat, mikä vähentää hiusten katkeilua. Bonding Actives -teknologia sisältää tehokkaan sekoituksen peptidejä, pellavansiemenöljyä, chia-siemenöljyä ja pantenolia, jotka yhdessä ravitsevat sekä korjaavat hiuksia ja palauttavat hiusten katkenneita sidoksia. Tuote sisältää lisäksi Phyto IV Complexin, joka koostuu neljän kasviöljyn sekoituksesta, antaen hiukselle kiillon ja optimaalisen kosteutuksen. Tuotteen sisältämä omenaviinietikka tasoittaa ja tiivistää hiuskuituja. Säännöllisessä käytössä tuote parantaa hiusten kuntoa ja suojaa hiuksia rasitukselta. Tuotetta voidaan käyttää myös vaalennus- ja värinpoistojen yhteydessä suojaten ja vahvistaen hiuksia käsittelyn aikana.

*Perustuu viiden samankaltaisen, ammattimaisen hoitotuotteen vertailuun kliinisessä tutkimuksessa. 

Käyttö: 
Keratin Healing Oil Lustrous-shampoon ja -hoitoaineen jälkeen, levitetään pyyhekuivaan hiukseen tasaisesti.  
  • Erittäin vaurioituneet – Anna vaikuttaa 2–3 minuuttia ja huuhtele hiukset 
  • Paksut ja karheat hiukset – Jätä tuote hiuksiin, älä huuhtele 
Käsittelyn yhteydessä: 

Lisää sekoitettuun massaan 5 g Rapid Bond Reconstructoria. Voidaan käyttää kaikkien vaalennusaineiden ja värinpoistojen yhteydessä. Ei laimenna koostumusta.

jälleenrakentava hoitovoide hiuksille

Keratin Healing Oil Bond Smoothing Styler

Tutkitusti hiusten pörröisyyttä tehokkaimmin ehkäisevä muotoiluvoide kilpailijoiden joukossa**. Hoitava hiuksiin jätettävä muotoiluvoide, joka parantaa hiusten vaurioita ja antaa vahvemman sekä sileämmän lopputuloksen. Sisältää Bonding Actives -teknologian, joka on tehokas sekoitus peptidejä, pellavansiemenöljyä, chia-siemenöljyä ja pantenolia, jotka korjaavat sekä ravitsevat hiuksia ja palauttavat hiusten katkenneita sidoksia. Tuote sisältää lisäksi Phyto IV Complexin, joka koostuu neljän kasviöljyn sekoituksesta antaen hiukselle kiillon ja optimaalisen kosteutuksen. Tuotteen sisältämä punalevä suojaa hiuksia saasteilta ja ympäristön stressitekijöiltä.  

**Esti 61 % enemmän pörröisyyttä kuin viisi samankaltaista, ammattimaista hoitotuotetta keskimäärin vertailutestauksen perusteella kliinisessä tutkimuksessa. 

Käyttö: 

Levitä puhtaisiin, kosteisiin tai pyyhekuiviin hiuksiin ja kampaa hiukset läpi, jotta tuote levittyy tasaisesti. Hentoihin hiuksiin lisätään vain pituuksiin ja latvoihin. Kuivaa föönillä tai anna kuivua itsestään. Viimeistele haluamallasi tavalla.  

 

parhaat hiustenhoitotuotteet

 

Hyödy tuotteiden yhteistehosta! Saadaksesi mahdollisimman vahvat, kiiltävät ja sileät hiukset, käytä tuotteita 2-vaiheisena hoitona. Käytä ensin Keratin Healing Oil Rapid Bond Reconstructor ja lisää sen jälkeen Keratin Healing Oil Bond Smoothing Styler päälle. Rapid Bond Reconstructorin vaikutus kohdistuu kuitukerrokseen ja Bond Smoothing Stylerin teho ulkoisempaan suomukerrokseen. Yhdessä nämä antavat hiuksille kokonaisvaltaisen hoitotuloksen.