Henna Rautiainen, 34, on tehnyt parturi-kampaajan työtä jo 15 vuotta ja toiminut yrittäjänä vuodesta 2007. Kauneudenhoitoala on kiinnostanut Hennaa aina, ja peruskoulun jälkeen hän hakeutuikin kysymään paikallisesta suuresta kampaamosta, voisiko olla mahdollista päästä töihin taikka harjoitteluun. Hän oli valmis tekemään kaikkia työtehtäviä, kuten pyykinpesua, lattioiden lakaisua sekä permanenttirullien järjestelyä. Vuoden kestäneen harjoittelun jälkeen, alasta innostuneena Henna haki kouluun opiskelemaan parturi-kampaajaksi.

Hennis

Hennan liike Henni`s sijaitsee Mikkelin keskustassa ja se on perustettu vuonna 2007. Liikkeessä työskentelee Hennan lisäksi neljä tuolivuokralaista. Liikkeessä tehdään paljon väritöitä, etenkin vaalennuskäsittelyjä eri tekniikoita hyödyntäen.

Paras hiusväri

IdHAIR:in väreihin Henna on tykästynyt, koska värit ovat yksinkertaisia sekä luotettavia, eikä niiden kanssa tarvitse kikkailla saadakseen hyvää lopputulosta. Lisäksi värit ovat hinnaltaan taloudellisia ja sävyvalikoima on hyvä.

Henna kertoo, että vaaleat värit ovat hänen suosikkejaan. Yksi Hennan lempiresepti vaaleiden hiusten ja raitojen taittoon on sävy 10/8 + perussävy, kuten 9/0 tai 8/0 + 1,5% hapete. Myös uudet 10/11 ja 9/11 sävyt ovat loistavia epätoivottujen kultaisten sävyjen taittoon.

IdHAIR värit

Yhteistyö IdHAIRin kanssa on Hennan mukaan ollut helppoa, joustavaa sekä sujuvaa juuri sellaista kuin sen täytyy tänä päivänä ollakin.

“Toimitukset kulkevat nopeasti ja edustaja on hyvintavoitettavissa. Edustajamme Heidi tuntee edustamansa tuotteet läpikotaisin”, Henna kertoo. Värivalikoimasta löytyy kaikki mitä väritöihin tarvitsee, ja kun liikkeessä on useampi tekijä, niin myös värien taloudellisuus on suuressa asemassa. Myös laadukkaat koulutukset ovat Hennan mukaansa tärkeitä, sillä parturi-kampaajien tulee pysyä ajan hermolla.

Hyvät hiusvärit

Ajan hermolla ollaan myös Henniksen Instagram-tilillä, johon on selkeästi panostettu. Henna kertoo, että heidän liikkeensä upeiden kuvien salaisuutena ovat selkeä tausta, yhtenäisyys, kunnon valaistus ja hyvä puhelimen kamera. Kuvat pyritään ottamaan liikkeessä aina samassa kohtaa ja taustalta poistetaan kaikki ylimääräinen, kuten työkärryt. Ringlight -valo on ahkerassa käytössä ja kuviin käytetään runsaasti aikaa, koska Henniksessä ollaan huomattu, että yritys saa paljon uusia asiakkaita Instagramin kautta. Erityisen tärkeänä työvälineenä kuvien ottamisessa Henna korostaa puhelinta, jossa on hyvä kamera.

Hennistä voit seurata Instagramissa: @hennis_hair

Hiustrendit

Kuparin väriset hiukset

kauniit hiukset