Monipuolisin kampaamokalustebrändimme Maletti on perustettu 1936 ja on edelleenkin perheyritys sekä markkinajohtaja alallaan. Maletti-design on laatua ja luotettavuutta; Maletti käyttää maailmankuuluja suunnittelijoita, kuten Philippe Starck, Borek Sipek, Claudio Silvestrin, Ross Lovegrove, Didier Gomez jne. Laadukkaat kampaamokalusteet kestävät pitkään ja osassa kampaamoista ovat edelleenkin käytössä yli 30 vuotta vanhat Maletti-kalusteet. Edullisempaa ja ekologisempaa, kuin ostaa huonoa laatua. Kalusteiden arvo säilyy myös käytettynä, koska niihin saa varaosia edelleen.
Maletti takuu valmistus- sekä materiaalivirheisiin on kaksi vuotta. Varaosia saa helposti tilaamalla; pienempien varaosien (esim. pesualtaan varaosat) toimitusaika 1-3 vrk, tilauksesta saatavilla myös rikkoutunut pesuallas, pumppujen varaosat jne.

IdHAIRin valikoimassa on tällä hetkellä Maletti, BeautyStar, Kiela sekä Salon Ambience -kalusteet ja voimmekin sanoa olevamme Suomen monipuolisin ja suurin kampaamokalustetalo suurella sydämellä! Laajaan valikoimaan onkin parasta tutustua nettisivuilla, koska eri malleja sekä verhoiluvaihtoehtoja on paljon. Suosittelemme sopimaan tapaamisen Hannun kanssa rohkeasti jo mahdollisimman alkuvaiheessa kalustehankintoja suunnitellessasi. Koska valikoima on laaja, voi Hannu toiveidesi perusteella, suositella Sinulle parhaimmat ratkaisut. Hannu osaa oman pitkän kokemuksensa perusteella antaa myös suunnitteluvinkkejä mm. kalustesijoitteluun sekä miten otat työergonomian paremmin huomioon. ”Hyvin suunniteltu, puoliksi tehty!” – pätee myös tässä.

Miten toimitus etenee, kun olen tehnyt tilauksen?
Kalusteiden toimitusajat ovat 4-6 viikkoa. Kalustehankinnat tulee tehdä ajoissa, jolloin tavarat ovat varastossamme odottamassa lopullista toimituspäivää. Näin kalusteet eivät ole esim. mahdollisen remontin tai muuton tiellä. Kalusteet toimitetaan asiakkaalle aina lavalähetyksenä liikkeen eteen sovittuna ajankohtana.
Pesupaikat asentaa putkimies / LVI -ammattilainen. Toimittamamme pesupaikat sisältävät kaikki vesikalusteet ja ovat valmiiksi koottuna. Putkimiehen tehtäväksi jää vain kytkeä pesupaikka vesipisteelle.

Millaisia maksuvaihtoehtoja on?
Voit tehdä leasing-sopimuksen, jolloin ei tarvitse sitoa omaa pääomaa kalustehankintaan, vaan voi jakaa kustannukset useammalle vuodelle saaden siitä parhaan verohyödyn poistojen muodossa. Leasing-maksu alkaa, kun kalusteet on toimitettu; esimerkiksi 3000 euron hankinta kustantaa 65 € kuukaudessa. Sinulla on siis kiinteä kuukausittainen sopimushinta 12-60 kuukauden ajan. Sopimuskauden lähestyessä loppua, otamme Sinuun yhteyttä ja kysymme, haluatko lunastaa kalusteet itsellesi jäännöserä-maksulla.
Tilanteen mukaan, voit myös maksaa kalusteet muutamassa erässä 1-6 kuukauden sisällä. Kalusteet laskutetaan vasta, kun ne toimitetaan.

Hannun kalustehoitovinkki:
Pidä huolta kalusteistasi; pyyhi pölyt ja irtolika säännöllisesti. Keinonahan voi myös suojata huonekalujen suojasuihkeilla. Jos huomaat jonkin ruuvin tai osan olevan löysällä, kannattaa niitä kiristää tarpeen mukaan.
Muistathan putsata työkärryjen ja esim. satulatuolien pyörät säännöllisesti! Etenkin aidoissa ja alkuperäisissä Ponychair -tuoleissa tämä on erityisen helppoa isojen pyörien vuoksi.

Hannu Kangas IdHAIR
Hannun terveiset:  
Tilauksen koolla tai määrällä ei ole merkitystä - kaikki hankinnat ovat tärkeitä, olipa kyseessä apupöytä, lastenistuin tai uuden kampaamon kaikki kalustehankinnat. Jos haluat nähdä kalustemalleja, ota yhteys Hannuun ja sovi tapaaminen Helsingin IdHAIR myymälään!
P. 040 901 1408
hannu.kangas@idhair.fi