Haluaisitko lisätä asiakastyytyväisyyttä ja samalla vahvistaa liiketoimintaasi? L'ANZA Ultimate Treatment -hoitokäsittelyn avulla se onnistuu! Ultimate Treatment on 3-vaiheinen hoitopalvelu, joka auttaa parantamaan palvelutuloksia huomattavasti. Hoito tehdään pesupaikalla ennen hiustenleikkausta, värjäys-, permanentti- tai suoristuspalvelua. Power Boostereiden avulla voidaan muokata hoitoa hiustyypin ja hiusten kunnon mukaan. Hoito räätälöidään jokaiselle asiakkaalle yksilöllisesti. 

Lanza kelatoiva shampoo

Vaihe 1: Chelating Shampoo

Syväpuhdista hiukset kertyneistä mineraaleista, metalleista ja muista epäpuhtauksista tällä hellävaraisella, sulfaatittomalla shampoolla. Fytiinihappo kelatoi epäpuhtaudet pois ja se on hellävarainen myös värjätyille hiuksille.

Lanza Ultimate Treatment

Vaihe 2: Deep Treatment + Power Booster

Deep Treatment ravitsee hiukset kosteuttavilla ainesosilla ja hiuksia vahvistavilla proteiineilla. Edistyneen teknologian ansiosta se kuljettaa ainesosat syvälle hiuksiin. Käytetään yhdessä Power Boostereiden kanssa.

Lanza Power Booster

Vaihe 2A: Power Booster

Power Booster on varsinainen hiusten vahvistaja, joka mahdollistaa räätälöityjä hoitokokonaisuuksia asiakkaan hiustyypin mukaan. Valittavanasi ovat Strenght (vahvistava), Moisture (kosteuttava) ja Volume (tuuheuttava). Power Boosteria laitetaan hoitoon yhteensä 3 pumppausta - voit käyttää yhtä tai sekoittaa useampaa hiusten tarpeista riippuen. Power Booster sekoitetaan Deep Treatmentin joukkoon. 

Lanza Moi moi moisturizing mist

Vaihe 3: Moi-Moi Moisturizing Mist 

Hiuksiin jätettävä hoitoaine, joka kosteuttaa tehokkaasti latistamatta hiusta. Sisältää UV-, lämpö- ja ympäristösuojan.

OHJE

  1. Puhdista hiukset Chelating-shampoolla.
  2. Sekoita keskenään 1 pumppaus Deep Treatmentia + 3 pumppausta haluamaasi Power Boosteria. Levitä kosteisiin hiuksiin ja emulgoi. Anna vaikuttaa 3-5 min. 
  3. Huuhtele hiukset perusteellisesti. Pyyhekuivaa hiukset ja suihkuta kauttaaltaan Moi-Moi Moisturizing Mist, kampaa hiukset läpi ja jatka haluamaasi käsittelyyn.

Power Booster - annostelutaulukkoL'anza hoitokäsittely

 Huom! Kun teet Ultimate Treatment -hoitokäsittelyn ennen väri-, permanentti- tai suoristuskäsittelyä, pyri siihen, ettet puhdista hiuspohjaa liian tehokkaasti ensimmäisessä vaiheessa. Ultimate Treatment-hoitokäsittely tehdään muutoin samoin ennen edellämainittuja palveluja, poikkeuksena permanentin yhteydessä, jolloin Moi-Moi Moisturizing Mist suihkutetaan lopuksi kihartamisen jälkeen neutraloimaan hajuja ja tasapainottamaan pH:ta.